Η Λουπίτα και η Κάρμεν Αντράντε είναι δυο σιαμαίες αδερφές από το Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δυο γυναίκες μετακόμισαν εκεί από το Μεξικό όταν ήταν μωρά, καθώς το Σύστημα Υγείας στην πατρίδα τους δεν μπορούσε να υποστηρίξει την κατάσταση της υγείας του. Οι δυο γυναίκες μοιράζονται τα ίδια γεννητικά όργανα, ωστόσο έχουν ξεχωριστά αλλά ένα πόδι, το οποίο ελέγχει η Κάρμεν.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν στο today.com για την καθημερινότητά τους, η οποία φυσικά μόνο εύκολη και απλή δεν είναι, με την Κάρμεν να φοιτά ως κτηνιατρική νοσοκόμα ενώ η Λουπίτα είναι κωμικός συγγραφέας.

«Είμαι ασέξουαλ αλλά η θέλω η Κάρμεν να παντρευτεί. Ξέρω πως είναι σημαντικό για εκείνη», σημειώνει η Λουπίτα.

«Γνώρισα τον σύντροφό μου, τον Ντάνιελ, το 2020. Ποτέ δεν του έκρυψα στις συνομιλίες μας πως είμαι σιαμαία. Λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα από άντρες με τέτοια φετίχ. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και σκεφτόμαστε να αρραβωνιαστούμε, αλλά θέλουμε πρώτα να συζήσουμε. Ο Ντάνιελ και η αδερφή μου τα πηγαίνουν πραγματικά καλά. Είναι αστείο γιατί όταν κοιμόμαστε μαζί εμένα με παίρνει ο ύπνος και ο Ντάνιελ συζητά με την αδερφή μου», προσθέτει από την μεριά της η Κάρμεν.

«Μερικές φορές νιώθω άσχημα επειδή περνάω αρκετό χρόνο με τον Ντάνιελ και εκείνη (η Λουπίτα) πρέπει να κάνει συμβιβασμούς», πρόσθεσε η 22χρονη.

Να σημειωθεί πως παρόλο που είναι ζευγάρι ο Ντάνιελ και η Κάρμεν δεν έχουν ακόμη ολοκληρωμένες επαφές.