Ο οικονομικός διευθυντής του Tyson Food, John Tyson συνελήφθη στο Αρκάνσας καθώς φέρεται να μέθυσε και να κοιμήθηκε σε ένα άγνωστο σπίτι. Μία γυναίκα που μπήκε στο σπίτι της, βρήκε τον Tyson, στο κρεβάτι της. Κατηγορήθηκε για δημόσια μέθη και παραβίαση και μπήκε στη φυλακή της κομητείας της Ουάσιγκτον το πρωί της Κυριακής.

Όταν έφτασε στο γραφείο του Σερίφη, φορούσε πορτοκαλί σορτς χωρίς πουκάμισο. Ο Tyson αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή το απόγευμα με εγγύηση 415 δολαρίων και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την 1η Δεκεμβρίου. Η άγνωστη, που λέει ότι δεν γνωρίζει τον Tyson, βρήκε τον κληρονόμο της περιουσίας της αλυσίδας τροφίμων, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων να κοιμάται στο κρεβάτι της γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα. Σημειώνεται πως ο Tyson είναι γιος του προέδρου της Tyson Foods, John H. Tyson, και δισέγγονος του ιδρυτή John W. Tyson. Η περιουσία της οικογένειάς του υπολογίζεται σε 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KNWA/Fox24 ανέφερε ότι η ανάσα του Tyson μύριζε αλκοόλ όταν τον βρήκαν και πως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει προφορικά στην αστυνομία. Οι κινήσεις του φάνηκαν νωθρές και ασυντόνιστες, σύμφωνα με την τοπική αναφορά.

Η κοπέλα που τον βρήκε στο κρεβάτι της είναι φοιτήτρια κολλεγίου και είπε στις αρχές ότι νόμιζε ότι άφησε την εξώπορτα ξεκλείδωτη. Η Tyson Foods είπε σε δήλωση στο CNBC ότι η εταιρεία γνωρίζει το περιστατικό, αλλά δεν θα εκδώσει περαιτέρω σχόλια, αποκαλώντας αυτό που συνέβη «προσωπικό θέμα». Ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος, διορίστηκε CFO στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο νεαρός Tyson, ο οποίος είναι επίσης λέκτορας στη σχολή επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Αρκάνσας, εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση το 2019 αφού εργάστηκε στην επενδυτική τραπεζική στην JP Morgan, καθώς και στη διαχείριση κεφαλαίων, μεταδίδει η Dailymail. Ο CFO, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και έλαβε MBA από το Στάνφορντ.

Η αξία της οικογένειας Tyson υπολογίζεται σε 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια και η εταιρεία, που ξεκίνησε πριν από τρεις γενιές, αξίζει 24 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, είναι ο νεότερος CFO που υπηρετεί σε εταιρεία στο Fortune 500 ή S&P 500.