Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι, όπου ένα 12χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε μια βαλίτσα. Της είχαν κόψει το λαιμό, ενώ ένα παράξενο στοιχείο στην υπόθεση προκαλεί ανατριχίλα: οι αριθμοί 1 και 0 είχαν «τοποθετηθεί» στο κορμάκι της, σύμφωνα με τις αρχές.

Τα χέρια και τα πόδια του παιδιού, το οποίο δεν έχει κατονομαστεί ήταν δεμένα με ταινία και φαίνεται πως η αιτία του θανάτου είναι η ασφυξία, όπως μεταδίδουν Fox News και Independent.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν ανακριθεί για την υπόθεση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις.

Οι γονείς του κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία ότι η κόρη τους δεν επέστρεψε σπίτι μετά το σχολείο στη γαλλική πρωτεύουσα την Παρασκευή.

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος είναι φροντιστής στο κτίριό τους, είπε στην αστυνομία ότι είδε την κόρη του με μια γυναίκα γύρω στα 20 σε βίντεο από το κτίριο – με τη γυναίκα να εμφανίζεται στη συνέχεια στις εικόνες κουβαλώντας τη βαλίτσα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα ίχνη απαγωγής στο υπόγειο του κτιρίου.

Το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία έλαβε μια κλήση για ύποπτη βαλίτσα στη Rue d’Hautpoul, μερικούς δρόμους μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αριθμοί 1 και 0 είχαν «τοποθετηθεί» στο νεκρό σώμα του παιδιού με μια «συσκευή», γράφει η New York Post.