Ένας πάστορας στο Μιζούρι… έκραξε τους πιστούς της εκκλησίας του επειδή δεν τον τίμησαν με ένα νέο ακριβό ρολόι που τους ζήτησε πριν από ένα χρόνο.

Ο πάστορας Carlton Funderburke, όπως αναφέρει η DailyMail, αποκαλούσε σε κήρυγμά του την εκκλησία του «φτωχή και κατεστραμμένη», αφού δεν του είχαν αγοράσει ακόμη ένα ακριβό ρολόι Movado, το οποίο κοστίζει από 395 έως 3.295 δολάρια.

«Δεν αξίζω τα λεφτά σου από τα McDonald’s σου; Δεν αξίζω το Louis Vuitton σου; Δεν αξίζω το Prada σου; Δεν αξίζω το Gucci σου;», ρωτούσε τους πιστούς στην εκκλησία.

Ο Carlton Funderburke ίδρυσε την εκκλησία μαζί με τη σύζυγό του και το ζευγάρι, και τα τρία παιδιά τους, ζουν με ετήσιο εισόδημα 70.000 δολαρίων στο Κάνσας όπου το μέσο εισόδημα του νοικοκυριού είναι 56.179 δολάρια.

Η «συγγνώμη» μετά τον σάλο στο TikTok

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια, με τους χρήστες να επικρίνουν τον πάστορα για τις ενέργειές του.

Μετά τα αρνητικά σχόλιο ο Funderburke δημοσίευσε ένα βίντεο συγγνώμης.

«Το βίντεο δεν αντικατοπτρίζει την καρδιά μου ή το συναίσθημά μου προς το λαό του Θεού, ωστόσο, αυτό δεν είναι ορατό. Ως εκ τούτου, σας ζητώ αυτήν την ειλικρινή συγγνώμη»», είπε μεταξύ άλλων στην… απολογία του.

Official Statement From Pastor Carlton Funderburke

An official statement from Pastor Carlton Funderburke

Posted by Church at the Well on Tuesday, August 16, 2022