Ένα ζευγάρι με 31 χρόνια διαφοράς ηλικίας προσπαθεί να σπάσει τα ταμπού και μιλάει δημόσια για την σχέση του, η οποία έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις, αφού ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται μια «έλξη συμφερόντων».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η 21χρονη Claire και ο 52χρονος Scott διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού πριν από λίγο καιρό χώρισαν από τις προηγούμενες σχέσεις της και πλέον όχι μόνο είναι μαζί, αλλά έχουν αρραβωνιαστεί, καθώς ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα.

Παρόλα αυτά, μερικοί -ακόμα και δικά τους άτομα- έχουν εκφράσει αντιρρήσεις και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αμφισβητήσει ανοιχτά τα αισθήματα που τρέφει το ζευγάρι, χαρακτηρίζοντας την Claire ως «sugar baby» και τον Scott ως «sugar daddy».

Η Η Claire και ο Scott

Η «σωστή στιγμή» και η ρομαντική πρόταση γάμου

Η Claire και ο Scott γνωρίστηκαν το 2020 στο γυμναστήριο που εργάζονταν και ήρθαν κοντά την «κατάλληλη στιγμή», καθώς η τύχη φαίνεται να οφέλησε το γεγονός ότι ήρθαν κοντά. Η 21χρονη εργάζονταν στο γυμναστήριο ως ρεσεψιονιστ, όμως μέχρι τότε δεν είχε δώσει σημασία στον 52χρονο, ο οποίος ήταν personal trainer.

Τα πράγματα άλλαξαν όμως, όταν την Πρωτοχρονιά εκείνη χώρισε με τον τότε σύντροφο της και μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να ασχοληθεί με την γυμναστική, οπότε πήρε ως personal trainer τον Scott.

Η Claire

«Ήμασταν και οι δύο σε ξεχωριστές σχέσεις εκείνη την εποχή», αναφέρει χαρακτηριστικά η Claire και προσθέτει ότι «χώρισα με τον πρώην φίλο μου την Πρωτοχρονιά και την ίδια εβδομάδα πλήρωσα για προσωπική προπόνηση με τον νυν αρραβωνιαστικό μου. Γνωριστήκαμε τότε και μετά δημιουργήθηκε η ένταση και η χημεία».

Εκείνη την περίοδο ο 52χρονος ήταν επίσης σε σχέση, όμως σκέφτονταν έντονα το ενδεχόμενο να την τερματίσει. Μόλις λοιπόν, γνώρισε την Claire, βρήκε την αφορμή και αποφάσισε να χωρίσει. «Από την πλευρά μου, χώρισα με την πρώην μου για τους δικούς μου λόγους. Αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ήμουν χαρούμενος που ήμουν single και τότε θα μπορούσα να φλερτάρω πιο έντονα την Claire», αναφέρει ο Scott.

Έκτοτε, το ζευγάρι είναι μαζί, ενώ τον Μάιο του 2022 αρραβωνιάστηκαν, αφού ο Scott έκανε την πρόταση γάμου κάτω από έναν καταρράκτη.

Η απόφαση να μιλήσουν δημόσια

Το ζευγάρι με τα 31 χρόνια διαφοράς ηλικίας αποφάσισε να μιλήσει δημόσια, ώστε να σπάσει τα ταμπού που υπάρχουν στις σχέσεις, όπου οι σύντροφοι έχουν μεγάλο ηλικιακό χάσμα.

Συγκεκριμένα,η Claire ελπίζει ότι με το να μοιραστεί την ιστορία της, «θα ομαλοποιήσει τα ηλικιακά κενά και θα αποδείξει ότι η αγάπη δεν έχει όρια». Σύμφωνα με την ίδια, «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας υποστηρίζουν και αυτοί είναι οι άνθρωποι που κρατάμε κοντά μας.

O Scott

Μάλιστα, σχετικά με τα αρνητικά σχόλια, σημειώνει ότι «ποτέ δεν είχα σχέση με διαφορά ηλικίας πριν, όπως και εκείνος, επομένως δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ ξανά τέτοιου είδους αρνητικότητα». Ταυτόχρονα, τονίζει πως «ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις αντιδράσεις είναι να αποστασιοποιούμαστε από τους ανθρώπους που φέρνουν αρνητικότητα στη ζωή μας», καθώς αποκαλούν κοροϊδευτικά τον σύντροφο μου “παιδόφιλο” και έμενα sugar baby

Επίσης, σχετικά με την τωρινή της σχέση, η Claire αναφέρει ότι «όλες οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν με ανθρώπους της δικής μου ηλικίας και δεν ήταν όλες τόσο καλές. Τα αγόρια της ηλικίας μου δεν είχαν συναισθηματική ωριμότητα, οικονομικά κεφάλαια και όρεξη να κάνουν τη σχέση».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «είναι τόσο έμπειρος σεξουαλικά και το σεξ ήταν απίστευτο την πρώτη φορά, κάτι που συμβαίνει σπάνια… Με φροντίζει και με κακομαθαίνει πολύ καλά. Κάνει τα πάντα για να με κάνει ευτυχισμένη».