Μια «μοναχική» καθαρίστρια σε σχολείο που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 13χρονο αγόρι επί τέσσερις μήνες βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση 15 ετών. Η 28χρονη γυναίκα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του αγοριού τσέκαρε το κινητό του, όπως ειπώθηκε σήμερα σε δικαστήριο της Αυστραλίας.

Η γυναίκα, η οποία δήλωσε ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, σύμφωνα με το ABC. Η κατηγορούμενη ήταν φίλη με τη μητέρα του αγοριού και το παιδί την έβλεπε σαν «θεία», ανέφερε η εισαγγελέας στο δικαστήριο,

«Όταν περνούσαν χρόνο μαζί, αντάλλασσαν φιλιά και αγκαλιές», είπε η εισαγγελέας. Η ίδια σημείωσε ότι η καθαρίστρια και το νεαρό αγόρι είχαν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς προφυλακτικό πολλές φορές.

Ένας 13χρονος φίλος του αγοριού τους είδε να κάνουν στοματικό σεξ σε ένα παρκαρισμένο αμάξι, σύμφωνα με την εισαγγελέα Claire Flockhart, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο πατέρας του αγοριού βρήκε φωτογραφίες του ζευγαριού όταν κοίταξε το κινητό του γιου του, αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Στο κινητό υπήρχαν επίσης ημερομηνίες από τότε που «κράτησαν χέρια για πρώτη φορά», «είπαν σ’ αγαπώ» και είχαν «το πρώτο φιλί».

Η καθαρίστρια δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να συνεχίζει να μιλά με το αγόρι.

Το περιστατικό φέρεται να αναφέρθηκε στην αστυνομία τον περασμένο Σεπτέμβριο και η γυναίκα οδηγήθηκε σε παραίτηση από τη θέση της.

Η γυναίκα φέρεται να παραδέχτηκε ότι δεν έπρεπε να επιτρέψει ποτέ η σχέση να αναπτυχθεί και πως πίστευε ότι τον αγαπούσε. Ο δικηγόρος της, Paul Sullivan, είπε στο δικαστήριο: «Παραδέχεται ότι ήταν ενήλικη και εκείνος ένα παιδί. Εκείνη την εποχή αισθανόταν μόνη και θλιμμένη».

Η υπόθεση θα εξεταστεί και πάλι στις 18 Μαΐου.