Η γυμνάστρια Julia Buckley άρχισε ένα πρόγραμμα ασκήσεων online με το οποίο χρησιμοποιεί τα… χρήματα για να πείσει όσους αποφασίσουν να το ακολουθήσουν να μείνουν πιστοί στο στόχο τους.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα της Julia καλούνται να καταβάλουν μέσω Paypal εγγύηση 50 λιρών και να στείλουν στη γυμνάστρια φωτογραφίες τους πριν αρχίσουν τις ασκήσεις της.

Αν 12 εβδομάδες μετά δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθειά τους, θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους εφόσον στείλουν φωτογραφίες τους στις οποίες θα είναι εμφανής η αλλαγή στο σώμα τους που επιτεύχθηκε με το πρόγραμμά της.

Η 37χρονη Julia, που ζει στο Λονδίνο, εξηγεί πως η ιδέα πίσω από την καταβολή της «εγγύησης» είναι να δώσει στους συμμετέχοντες ένα επιπλέον κίνητρο για να ασκηθούν και να διατρέφονται σωστά, αν η θέλησή τους κάποια στιγμή καμφθεί.

«Σκέφτηκα να τους προσφέρω ένα βραβείο αλλά είναι στην ανθρώπινη φύση να αγωνίζεται περισσότερο για κάτι που είναι ήδη δικό του», λέει.


Δείτε τις φωτογραφίες

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.