Σε μία ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε μία μητέρα στις ΗΠΑ υπό το φόβο ότι ο καρκίνος από τον οποίο πάσχει θα την πάρει πριν προλάβει να δει την κόρη της με έναν αξιόλογο σύντροφο. Την περασμένη εβδομάδα, η μαμά Μπεθ λοιπόν επιστράτευσε μία διαφημιστική πινακίδα 14 μέτρων στο διασημότερο σταυροδρόμι του κόσμου, την Times Square. «Βγες ραντεβού με την κόρη μου» γράφει, με μια φωτογραφία της 30χρονης Μόλι και τη διεύθυνση URL για το προφίλ γνωριμιών της.

Και όλα αυτά ως μέρος της αναζήτησης της Μπεθ για να βεβαιωθεί ότι αφήνει το παιδί της σε καλά χέρια αν και εφόσον εκείνη αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Η Μπεθ, μια 61χρονη από τη Βοστόνη, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2004 και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Τον Ιούνιο του 2020, οι γιατροί της είπαν ότι είχε αναπτύξει μεταστατικό καρκίνο του μαστού και ότι είχε εξαπλωθεί εκτενώς στα οστά της.

Επομένως, ο χρόνος πλέον είναι πολύτιμος για την Μπεθ και τον σύζυγό της Ρικ αν θέλουν να δουν αποκατεστημένη την κόρη τους Μόλι. Ή τουλάχιστον με ένα καλό ραντεβού.

Πινακίδα στην Times Square

Η μητέρα έβαλε την κόρη σε site γνωριμιών

Η Μπεθ, η οποία θέλει οπωσδήποτε να δει την Μόλι στην εκκλησία, προχώρησε ακόμα πιο πέρα φτιάχνοντας προφίλ για την κόρη της στο Wingman, μια εφαρμογή γνωριμιών όπου οι φίλοι και η οικογένεια παρέχουν πληροφορίες (κάτι σαν εχέγγυο) στους χρήστες.

Το προφίλ άγγιξε την ιδρύτρια του Wingman, Tina Wilson, η οποία κανόνισε την πινακίδα. (Η Beth εμφανίζεται επίσης στη διαφήμιση, με μια μικρή φωτογραφία και τις λέξεις «I’m Molly’s wingman and her mom.»)

Μητέρα και κόρη χαμογελούν

Παρόλο που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η πράξη της μητέρας αγγίζει τα όρια του χειριστικού και του εξαιρετικά παρεμβατικού η Μόλι σχολιάζει ότι συμφωνεί με τα όσα έκανε η μητέρα της. «Θέλω κάποιον που να προσθέτει κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Αν αυτό μεταδοθεί και με τέτοιο τρόπο, θα αξίζει τον κόπο».

Η μαμά συμφώνησε: «Είναι δίκαιο αφού η Μόλι ενήργησε ως wingman μου, συνοδεύοντάς με σε διάφορα ογκολογικά ραντεβού».

Κάποιοι φίλοι είπαν στην Μπεθ ότι «οι κόρες τους θα τις σκότωναν αν έκαναν ό,τι έκανα εγώ. Νόμιζαν ότι επρόκειτο για παρέμβαση». Η Μόλι, ωστόσο, εκτιμά την κρίση της μαμάς της στην αναζήτηση ενός κατάλληλου συντρόφου.

Γυναίκα στην Times Square

«Αφήνω τη μαμά μου να διασκεδάζει να φιλτράρει τα προφίλ και τις απαντήσεις», είπε η Μόλι, η οποία δεν έχει συνδεθεί ακόμη με κάποιον. «Εκτιμώ μια σχέση όπως αυτή των γονιών μου, όπου συζητούν πράγματα και φθάνουν σε υψηλά επίπεδα καλοσύνης».

Μητέρα και κόρη είδαν μαζί την διαφημιστική πινακίδα το περασμένο Σαββατοκύριακο. «Βγήκαμε από ένα Uber, στρίψαμε σε μια γωνία και εκεί ήταν η Μόλι», είπε η Μπεθ. «Χοροπηδάγαμε και οι δύο από ενθουσιασμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν 15 λεπτά φήμης. Εμείς έχουμε έναν ολόκληρο μήνα».