Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, που στοίχισε τη ζωή στη την διευθύντρια φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς, ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε για το συμβάν με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν τράβηξε την σκανδάλη. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 22 Οκτωβρίου όταν η σφαίρα από το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε τη Χάτσινς, στο πλατό της ταινίας.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είπε στον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC News ότι δεν ξέρει πώς προέκυψε η πραγματική σφαίρα στα γυρίσματα της ταινίας, όπως φαίνεται σε τρέιλερ της συνέντευξης που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (2/11).

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν»

«Δεν ήταν στο σενάριο να πατηθεί η σκανδάλη;», ρωτάει ο Στεφανόπουλος τον Μπάλντουιν. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», του απαντά εκείνος.

«Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;» ρωτάει ξανά ο δημοσιογράφος. «Όχι. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ», του λέει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια λέει πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το τραγικό συμβάν. Παράλληλα αναφέρει ότι κάποιος έβαλε τη σφαίρα στο όπλο, καθώς και ότι η σφαίρα δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.