Ένα 14χρονο κορίτσι καταδικάστηκε την Τρίτη σε φυλάκιση 7 ετών σε αναμορφωτήριο για τον ρόλο της σε ένα τραγικό περιστατικό που άφησε νεκρό έναν 66χρονο ταξιτζή στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Η έφηβη είχε δηλώσει ένοχη για τον φόνο του Mohammad Anwar, που εργαζόταν στην Uber Eats, και θα παραμείνει σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων ως τα 21 της.

Σοκ στην Αμερική: Δύο κορίτσια, 14 και 15 ετών, καταδικάστηκαν για τον φόνο ταξιτζή

Η κοπέλα, που δεν κατονομάζεται, ήταν 13 ετών όταν εκείνη και άλλη μία έφηβη καταγράφηκαν σε βίντεο να χρησιμοποιούν ένα όπλο αναισθητοποίησης κατά του άτυχου οδηγού τον Μάρτιο, πριν του πάρουν το όχημα και πατήσουν γκάζι, με τον οδηγό γαντζωμένο στο όχημα.

Η μεγαλύτερη κοπέλα, στα 15 της, δήλωσε ένοχη τον περασμένο μήνα και της επιβλήθηκε η ίδια ποινή με τη νεότερη συνεργό της, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αμερικανικών μέσων.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες που βάρυναν τα δυο κορίτσια αποσύρθηκαν μετά τη συμφωνία με την εισαγγελία.

Οι δύο νεαρές επιστράτευσαν το όπλο αναισθητοποίησης για να αρπάξουν το αυτοκίνητο του πακιστανού μετανάστη και πατέρα δύο παιδιών.

Εκείνος όμως γαντζώθηκε πάνω στο Honda του και δεν το άφηνε, φωνάζοντας «αυτό είναι το αμάξι μου». Το ταξί τράκαρε όμως και αναποδογύρισε και ο 66χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.