Μια σοκαριστική υπόθεση στη Βραζιλία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας άντρας φέρεται να επιχείρησε να βιάσει την ανιψιά του και για να τον εκδικηθούν, του έκοψαν το πέος και τους όρχεις του και τα έριξαν στα γουρούνια για να τα φάνε.

Ο 36χρονος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, προκάλεσε οργή στην περιοχή Olhos D’Agua της Βραζιλίας διότι φέρεται να προσπάθησε να βιάσει την 20χρονη συγγενή του. Η ανιψιά του κατάφερε να αντισταθεί και να διαφύγει. Ο μεθυσμένος τότε άντρας πήγε στη συνέχεια σπίτι και αποκοιμήθηκε.

Ο σύντροφος της γυναίκας και ο ξάδερφός της εξοργίστηκαν όταν έμαθαν για την απόπειρα βιασμού και φέρεται να ζήτησαν από τον θείο να τους ακολουθήσει σε ένα κοντινό χωράφι στις 19 Απριλίου.

Όταν έφτασαν στο χωράφι, οι δύο άντρες του επιτέθηκαν και αφού τον έδειραν και τον άφησαν αναίσθητο, του έβγαλαν το παντελόνι, έκοψαν το πέος του και τους όρχεις του και τα έριξαν στη συνέχεια στα γουρούνια για να τα φάνε, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο άντρας συνήλθε κάποια στιγμή και, παρόλο που αιμορραγούσε πολύ, κατόρθωσε να φτάσει σπίτι και να καλέσει βοήθεια. Οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία προτού τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι γιατροί είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για το πέος και τους όρχεις του άντρα. Οι αστυνομικοί έψαξαν τα γεννητικά του όργανα, αλλά δεν τα βρήκαν και πιστεύεται πως τα έφαγαν τα ζώα.

Ο άντρας λαμβάνει τώρα φαρμακευτική αγωγή και θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν.