Ήθελε να κάνει το πέος του να φαίνεται μεγαλύτερο για να εντυπωσιάσει τη γυναίκα με την οποία θα έβγαινε πονηρό ραντεβού τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μόνο που ο μεταλλικός δακτύλιος που προσάρμοσε στα γεννητικά του όργανα τον έστειλε σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ το Σάββατο, καθώς το πέος του πρήστηκε σε τρομακτικό βαθμό.

Ο Ταϊλανδός υποβλήθηκε σε επέμβαση μίας ώρας για την αφαίρεση του δαχτυλιδιού. Όλα έγιναν στο πλαίσιο των προετοιμασιών για το ραντεβού που είχε την Κυριακή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο άντρας, που δεν κατονομάζεται, έφτασε στο νοσοκομείο όταν το μόριό του ήταν πια σε πολύ κακή κατάσταση. Είχε ακούσει πως τέτοιοι δακτύλιοι κάνουν το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο και έψαξε στην εργαλειοθήκη του για κάτι κατάλληλο.

Σύντομα όμως άρχισε να νιώθει φριχτά συμπτώματα και μέχρι την επόμενη μέρα (Σάββατο) πονούσε πολύ. Και δεν μπορούσε πια να βγάλει το δαχτυλίδι.

Έφτασε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μία ώρα αργότερα ήταν και πάλι ελεύθερος. «Τρομοκρατήθηκα πως θα μου έκοβαν το πέος. Είχε πρηστεί τόσο πολύ που νόμισα πως θα έσπαγε», δήλωσε εκείνος.