Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το αιματηρό επεισόδιο σε σούπερ μάρκετ στη Χιλή σοκάρουν. Ένας 16χρονος επιτέθηκε σε δύο σεκιούριτι με μαχαίρι. Προηγουμένως, φέρεται να είχαν πιάσει τον ίδιο και μια συμμορία ανήλικων να κλέβει.

Στο βίντεο που κατέγραψε πελάτης στο σούπερ μάρκετ φαίνονται ο ένας σεκιούριτι να προσπαθεί να συγκρατήσει τον νεαρό ο οποίος είχε ήδη μαχαιρώσει έναν άλλον. Ένας άλλος φύλακας προσπαθεί να τους απομακρύνει. Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail, σημειώθηκε την Κυριακή.

Κι άλλοι πελάτες φαίνονται να προσπαθούν να σταματήσουν τον έφηβο, ο οποίος δεν φοράει μπλούζα και βγάζει το μαχαίρι.

Κι όσο συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά, στο πίσω μέρος φαίνεται ο σεκιούρι να σέρνει έναν συνάδελφό του και σημάδια από αίμα μένουν στο έδαφος.

Ο κατηγορούμενος για κλοπή νεαρός ρίχνει στη συνέχεια στο έδαφος τον έναν σεκιούριτι και αρχίζει να του επιτίθεται με το μαχαίρι.

Λίγη ώρα αργότερα, υπάλληλοι και πελάτες του σούπερ μάρκετ μαζί με έναν φύλακα περικυκλώνουν τον έφηβο, τον περιορίζουν και του παίρνουν το μαχαίρι από τα χέρια.

Δύο σεκιούριτι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τα τραύματά τους, τα οποία δεν απειλούν τη ζωή τους. Οι Αρχές μελετούν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ελπίζοντας να εντοπίσουν και όσους ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Cooperativa της Χιλής, ο νεαρός εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή τη Δευτέρα.