Σηκώνουν βάρη και μάλιστα για δύο ώρες κάθε μέρα. Κάνουν σκληρή προπόνηση με ασκήσεις σε μονόζυγο και έχουν δημιουργήσει μυς που τους έχουν προσδώσει μεγάλη δύναμη. Δεν πρόκειται για επαγγελματίες αθλητές, αλλά για δύο μικρούς μπόντι μπίλντερ από τη Ρουμανία. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο έχει σπάσει και δύο παγκόσμια ρεκόρ.

Οι πιτσιρικάδες είναι αδέλφια και ονομάζονται Τζουλιάνο και Κλαντιού Στρο. Και για να μη νομίζετε ότι πρόκειται για μεγαλωμένα παιδιά, οι ηλικίες τους είναι εννιά και επτά ετών αντίστοιχα, όπως αναφέρει η «Daily Mail». Εκείνος που τους έβαλε στο… παιχνίδι με τα βάρη ήταν ο πατέρας τους. Δεν φέρουν τζάμπα το παρατσούκλι «Ηρακλήδες» τα μέλη της οικογενείας Στρο. Ο μπαμπάς Λουλιάν λοιπόν, παράφρασε κατά το δοκούν το «νους υγιής, εν σώματι υγιές» και έβαλε τους γιους του σε πρόγραμμα.

Η δίωρη προπόνηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας τους, όπως και τα σχέδια του πάτερ-φαμίλια. Ο 35χρονος άνδρας πήγε τα παιδιά για αρχή στη Φλωρεντία για να κάνουν την τύχη τους και να γίνουν διάσημα. Παρά το γεγονός ότι ο μικρός Τζουλιάνο έχει σπάσει δύο παγκόσμια ρεκόρ, ένα στα πους απς και ένα στο στύλο και ο ακόμη μικρότερος Κλαντιού βρίσκεται στα χνάρια του, δεν τα κατάφεραν. Η Ιταλία δεν τους… καλοδέχτηκε. Κι όλα αυτά, παρότι ο τελευταίος «μίνι» μπόντι μπίλντερ ξεκίνησε να… προπονείται σε ηλικία 1,5 έτους! Επέστρεψαν στη Ρουμανία, στα βάρη και στα ακροβατικά τους.

Πλέον ο κ. Στρο σχεδιάζει το ταξίδι του ίδιου στη Μ. Βρετανία, εναποθέτοντας εκεί τις ελπίδες του είτε για να βρει ο ίδιος μια δουλειά, είτε για να βρει χορηγό για τους γιους του, με στόχο να αποκτήσουν τα παιδιά του φήμη και μαζί με αυτήν και… χρήματα. Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Τζουλιάνο ανάρτησε στο facebook ότι ο μπαμπάς του θα φύγει για τη Βρετανία, λέγοντας «τώρα ποιος θα μας φροντίζει εμάς», με άλλους χρήστες να κάνουν θετικά σχόλια και άλλους αρνητικά για τις πράξεις της οικογένειας Στρο.