Ένα αγόρι μόλις τριών ετών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος υποστήριξε αργότερα πως το παιδί είχε πέσει από ένα μηχανάκι και είχε χτυπήσει το κεφάλι του.

Ο 24χρονος Σάντος Ροντρίγκεζ από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνελήφθη το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Η αστυνομία του Σαν Μπερναντίνο απάντησε στην κλήση ενός τοπικού νοσοκομείου όπου ο μικρός είχε μεταφερθεί με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ο Ροντρίγκεζ είπε αρχικά στους γιατρούς και τους αστυνομικούς ότι το παιδί είχε πέσει από ένα σκούτερ και είχε χτυπήσει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία. Μετά από έρευνα ωστόσο παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει επανειλημμένως το κεφάλι του παιδιού στο έδαφος επειδή «έχασε την ψυχραιμία του».

Το κίνητρο παραμένει υπό διερεύνηση και ο Ροντρίγκεζ κρατείται χωρίς το δικαίωμα εγγύησης. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Μπερναντίνο σημείωσε: «Το κίνητρο για αυτό το περιστατικό είναι υπό διαρκή διερεύνηση. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιπλέον πληροφορίες για δημοσιοποίηση αυτή τη στιγμή».

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της.

Horrific. He ‘told medics the boy had fallen off a scooter and hit his head’

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020