Ονομάζεται Ed Houben είναι 44 ετών, κατάγεται από το Μάαστριχτ και ζει στη βορειοδυτική Γερμανία και είναι ο πιο γνωστός δότης σπέρματος της Ευρώπης.

Ο Houben ξεκίνησε να δωρίζει το σπέρμα του το 2002 και σε έξι εβδομάδες θα γίνει πατέρας για… 98η φορά!

Όπως αναφέρει ο ίδιος, αρχικά απευθυνόταν σε τράπεζες σπέρματος, αλλά πλέον για να τεκνοποιήσει τις γυναίκες χρησιμοποιεί τον «παραδοσιακό» τρόπο, ενώ θυμάται τα ονόματα από όλα τα παιδιά του.

Αν οι μητέρες των παιδιών του συμφωνούν, στέλνει σε καθένα από αυτά ένα δώρο για τα γενέθλιά του,
ενώ δεν παίρνει χρήματα από τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες, παρά μόνο τους ζητάει τα έξοδα της μετακίνησής του.

Ο ίδιος δηλώνει πως είναι αποστολή του να χαροποιεί τον κόσμο και να τους δίνει το δώρο ενός παιδιού που δεν μπορούν να αποκτήσουν με τον σύντροφό τους, ενώ αρκετές είναι οι περιπτώσεις όπου οι μελλοντικές μητέρες που τον αναζητούν είναι ομοφυλόφιλες και παντρεμένες με άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα μητρικά ένστικτα των γυναικών που τον αναζητούν, όταν ένα φιλικό του ζευγάρι του εκμυστηρεύτηκε πως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά.

Τα ζευγάρια τα οποία έχει βοηθήσει τον αντιμετωπίζουν σαν «ήρωα» ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αντιδρούν αρνητικά, αφήνοντας αρκετά σχόλια εναντίον του και της μοναδικής του δράσης, στην ιστοσελίδα του.