Όσο κι αν οι πίνακες της ζωγράφου από τη Νότια Καλιφόρνια συγκεντρώνουν την προσοχή του φιλότεχνου κοινού, είναι η ίδια η δημιουργική διαδικασία που έχει μετατραπεί σε διασημότητα.

Κι αυτό γιατί η Marcey Hawk απαθανατίζει το ταλέντο της τρίβοντας, πιέζοντας, συστρέφοντας και συμπιέζοντας τα στήθη της (σε μέγεθος 30D) πάνω στον καμβά!

Και βέβαια μπορεί το ζωγραφικό της ύφος να μοιάζει με μαρκετίστικο κόλπο, τα αποτελέσματα ωστόσο είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι θα έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι με πινέλο.

Η καλλιτέχνιδα διαθέτει τις μπουστο-δημιουργίες της στην παγκόσμια αγορά, με τα έργα τέχνης να κυμαίνονται στα 350 ευρώ (500 δολάρια). Η πλήρης γκαλερί της Hawk είναι μάλιστα ανεβασμένη στο eBay.

Όσο για το αν πουλά η τέχνη της, αρκεί να αναφέρουμε ότι ένας από τους πρώτους συλλέκτες που την τίμησαν δεν ήταν άλλος από τον Χιου Χέφνερ (του Playboy), ενώ και πολλά ακόμα celebrities έχουν κοσμήσει τους τοίχους τους με τους πίνακές της (Russell Brand, Rob Dyrdek κ.ά.).

Η ίδια παραθέτει τον Τζάκσον Πόλοκ και τον Βίνσεντ Βαν Γκογκ ως επιρροές στην τεχνοτροπία της, αν και οι περίφημοι ζωγράφοι ποτέ δεν εφάρμοσαν τις καινοφανείς μεθόδους της Hawk!

Κι αυτό γιατί η Hawk (με εύγλωττο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Boobie Painter») προτάσσει τα στήθη της για να κάνει τέχνη, δεν μένει στην ευκολία του χρωστήρα: τα χρησιμοποιεί ως πινέλα θέτοντας τη θηλυκότητά της στην υπηρεσία της αισθητικής ήδη από το 2006, όταν και φιλοτέχνησε το πρώτο της έργο.

Δείτε λοιπόν μια επιλογή από τα ολοκληρωμένα έργα της Hawk, τα οποία έχουν ήδη πουληθεί μέσω του eBay.