Ανήλικος καρφώθηκε σε φράχτη

Το σίδερο δε βρήκε την καρδιά του για λίγα μόνο εκατοστά


ΚΟΣΜΟΣ
18:03
05/07/2013
Ανήλικος καρφώθηκε σε φράχτη
5
loading

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε ένα αγόρι 12 ετών, όταν καρφώθηκε επάνω σε μεταλλικό φράχτη ενώ έπαιζε κοντά στο σπίτι του στο Essex.

Ο Josh Hassan έχασε την ισορροπία του ενώ προσπαθούσε να πιάσει τη μπάλα του, όπως είπε στη Daily Mail, και βρέθηκε με ένα σίδερο καρφωμένο στην περιοχή του στήθους, μερικά εκατοστά μακριά από την καρδιά του.

Τις απεγνωσμένες κραυγές του άκουσε η μητέρα του, η οποία σοκαρισμένη από το θέαμα του παιδιού της που αιμορραγούσε, προσπάθησε μαζί με δύο γείτονές της να συγκρατήσουν το σώμα του παιδιού, για να μην μπει πιο βαθιά το σίδερο στο σώμα του.

«Χρειαστήκαμε τρεις για να τον κρατάμε, όμως εκείνος ήταν πολύ γενναίος. Δεν έκλαψε» είπε η μητέρα του, η οποία δήλωσε ότι οι στιγμές που πέρασαν μέχρι να μεταφερθεί το παιδί της στο νοσοκομείο της φάνηκαν σαν «αιωνιότητα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Tixarpastos

  η καρδιά βρίσκεται πίσω από το στέρνο και απλώνεται αριστερά,στην δεξιά μεριά βρίσκουμε όμως τοιχώματα της ,το αναγνωρίζεται στην ακτινογραφία ρε παιδιά 😛 δεν χρειάζεστε πτυχίο ιατρικής !όπως βλέπεται έναν σωλήνα στο κέντρο ,όπου δεν υπάρχει μαυρο ,δηλαδή αυτή η άσπρη δομή σχήματος φούσκας με ουρά προς τα δεξιά (αριστερά στο σώμα δηλαδή) ,αυτό είναι η καρδιά ! επειδή είναι μικρό παιδί και στην κοιλιά λίγα εκατοστά απόσταση είναι ! αλλά όντως τρομερά τυχερός !!!

  1. avatar Tixarpastos

   και οι ενδοκαρδιακές ενέσεις γίνονται υπερβολικά σπάνια..ανάθεμα να εχω δει άντε 2 -3 να γίνονται μπροστά μου...και γίνονται αριστερά γιατί η καρδιά απλώνεται από το απόλυτο κέντρο προς τα αριστερά ,για αυτό και ο αριστερός πνεύμονας είναι μικρότερος,επειδή η καρδιά κλέβει χώρο 🙂

 2. avatar ineth

  Από τεχνικής άποψης μεν μερικά εκατοστά αλλά χτύπησε δεξια και όχι αριστερά. Αφού είναι καλά το παιδάκι όλα τα άλλα....
  Παιδιά γενικά σε περιπτώσεις που κάποιο αντικείμενο από οτιδήποτε σχεδόν σε διάφορες περιπτώσεις περάσει στο σώμα μας καλό είναι να μην το βγάζουμε παρά στο νοσοκομείο.

  1. avatar george

   Η καρδιά δεν είναι αριστερά όπως πιστεύουν οι πιο πολλοί, αλλά στη μέση ανάμεσα στους πνεύμονες.

   1. avatar ineth

    ΟΚ, συν ένα από εμένα. Αλλά τότε γιατί όταν κάνουμε ενδοκαρδιακές ενέσεις αδρεναλίνης τις κάνουμε από αριστερά και όχι αμφιδέξια? Δρ Γκριν ίσως?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει