Η Julia Caples πίνει το αίμα- κυριολεκτικά…- πρόθυμων αιμοδοτών για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η 45χρονη συναντά τους εθελοντές δότες σε ένα κατάστημα με είδη αποκρυφισμού όπου τους χαράσσει με ένα παγανιστικό μαχαίρι και πίνει το αίμα τους.

Πιστεύει πως αυτό την κρατά νέα και δυνατή, ακριβώς όπως τα αθάνατα βαμπίρ, και υποστηρίζει πως υπάρχει μια τεράστια υποκουλτούρα ανθρώπων που πίνουν αίμα σε όλο τον κόσμο.

Προσπαθεί ωστόσο να κρατήσει το κάπως παράξενο χόμπι της μακριά από τον γιο της, τον 11χρονο Alexi. Η 24χρονη κόρη της Ariel μισεί αυτή την εμμονή της μαμάς της και την παρακαλεί να σταματήσει.

«Ξέρω πως από επιστημονικής άποψης δεν υπάρχουν πολλά θρεπτικά συστατικά στο αίμα αλλά ίσως υπάρχει και κάποια αξία που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί», δηλώνει η 45χρονη από την Πενσυλβανία των ΗΠΑ.

«Νιώθω πιο όμορφη από ποτέ όταν πίνω τακτικά αίμα. Είμαι εξαιρετικά υγιής, δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχω συνεχώς περίσσευμα ενέργειας», προσθέτει. «Υπάρχουν φορές που πίνω κάτι λιγότερο από δύο λίτρα αίμα το μήνα», λέει.

Η εμμονή της Julia με το αίμα άρχισε όταν ήταν νεαρό κορίτσι και κατά τη διάρκεια του πρώτου της φιλιού ένιωσε την επιθυμία να δαγκώσει τον αγαπημένο της.

«Ήταν τα φυσικό μου ένστικτο και μου άρεσε η γεύση. Ένιωσα την ανάγκη, δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν μου έφυγε ποτέ. Φυσικά εκείνος δεν με ξαναφίλησε ποτέ», αφηγείται.

Ωστόσο η Julia δεν έπινε αίμα τακτικά μέχρι που γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Donald. Ένωσαν τις ζωές τους σε έναν γάμο με θέμα τα βαμπίρ τον Οκτώβριο του 2000 και ήπιαν ο ένας από το αίμα του άλλου για να το γιορτάσουν. Άρχισαν τότε να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπου οι συμμετέχοντες βρισκόντουσαν σε κλαμπ της Νέας Υόρκης κι έπιναν ο ένας το αίμα του άλλου.

Όταν όμως γεννήθηκε ο γιος τους, ο Donald ορκίστηκε να μην ξαναπιεί αίμα. «Σταμάτησα για να μην σταματήσει η Julia.

Συμφωνήσαμε ότι ο ένας από μας έπρεπε να σταματήσει και να επικεντρωθεί πλήρως στην ανατροφή του παιδιού μας», λέει και συνεχίζει: «Η Julia ακόμα πίνει αλλά είναι και μία καταπληκτική μητέρα και τα παιδιά της είναι προτεραιότητα».

Παρότι προσπαθεί να κρατήσει το χόμπι της μακριά από το γιο της, ο Αlexi αρχίζει να υποψιάζεται τις τάσεις της μαμάς του. «Έχουμε όλα αυτά τα διακοσμητικά στο σπίτι, φέρετρα και κούκλες. Νομίζω πως είναι βαμπίρ», λέει ο μικρός.

«Πιστεύω πως δημιουργεί πολλούς κινδύνους για την υγεία της, φοβάμαι πως μπορεί να κολλήσει κάποια ασθένεια από το αίμα κάποιου άλλου», αγωνιά η κόρη της.

Η Julia λέει πως γνωρίζει για τους κινδύνους για την υγεία της αλλά όλοι ι δότες εξετάζονται πριν τους πιει το αίμα.

«Συναντώ κάποιους δότες online αλλά οπωσδήποτε συναντιόμαστε και στον πραγματικό κόσμο. Κάνουν εξετάσεις αίματος για να διασφαλιστεί πως δεν πάσχουν από κάτι», εξηγεί.