Τρόμος στον αέρα για 85 επιβάτες πτήσης όταν λιποθύμησε δίπλα τους ο πιλότος

Οι επιβάτες τον είδαν να γίνεται μπλε και να καταρρέει


ΚΟΣΜΟΣ
19:19
11/07/2019
Τρόμος στον αέρα για 85 επιβάτες πτήσης όταν λιποθύμησε δίπλα τους ο πιλότος
loading

Χάος επικράτησε την ώρα πτήσης από το Tivat του Μαυροβουνίου προς το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας όταν ο πρώτος πιλότος μελάνιασε και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος κυβερνήτης του αεροσκάφους τύπου Fokker 100 έχασε τις αισθήσεις του, προκαλώντας τρόμο στους 85 επιβάτες και τα 5 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με το aviationvoice.com, μετά από κάποια λεπτά πανικού ο συγκυβερνήτης ανέλαβε δράση.

Πήρε τον έλεγχο του αεροπλάνου και το προσγείωσε με ασφάλεια στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας, περίπου 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβατών, ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο, περπάτησε στο διάδρομο ανάμεσά τους, άρχισε να ψελλίζει κάτι, έχασε το χρώμα του, έγινε μπλε και κατέρρευσε.

Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο πρώτος κυβερνήτης ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά την προσγείωση, χωρίς να χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος για περίπου 9 ώρες, και στη συνέχεια απογειώθηκε για το αεροδρόμιο Domodevo όπου και έφτασε με συνολική καθυστέρηση 9,5 ωρών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει