Ένας γιατρός στην Αργεντινή συνελήφθη επειδή «αυνανιζόταν στην πλάτη μιας 27χρονης ασθενούς ενώ έκανε υπερηχογράφημα στα γεννητικά της όργανα.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την αναφορά μιας ασθενούς εναντίον του, στην οποία τον κατηγορούσε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια εξέτασης στον κόλπο της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 33χρονος γιατρός Ezequiel Fernández Bugin τέθηκε σύντομα υπό κράτηση από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Μπουένος Άιρες.

Ο γιατρός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Η 27χρονη γυναίκα επισκέφθηκε ένα ιατρικό διαγνωστικό κέντρο στην πόλη Canning, όταν αντιλήφθηκε τον γιατρό Fernández Bugin να κάνει περίεργες κινήσεις, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές, ισχυρίστηκε ότι ο Bugin αυνανιζόταν όταν εκείνη γύρισε προς τα πίσω.

Το θύμα, που υποβλήθηκε επίσης σε εξέταση νεφρών, ανέφερε ότι ακούμπησε την πλάτη της και ανακάλυψε ότι ο γιατρός εκσπερματώσει.

Στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπη με τον γιατρό και έφυγε βιαστικά από το δωμάτιο πριν να καλέσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο ιατρικό κέντρο και συνέλαβαν τον Bugin.

Οι Αρχές ζήτησαν από τη γυναίκα να παραδώσει τα ρούχα της για περαιτέρω έρευνα και ζήτησαν να εξετάσουν το υλικό από το σύστημα παρακολούθησης της κλινικής.