Ένα λιονταράκι έχει συγκεντρώσει τη μήνη μιας μητέρας από την Αυστραλία, επειδή φαίνονται καθαρά τα γεννητικά του όργανα.

Το παιχνίδι βρέθηκε στα χέρια της τριών ετών κόρης της, Aylah, όταν και είδε η μαμά Tanya Husnu αυτό που θα τη σόκαρε.

Το παιχνίδι το είχε αγοράσει η ίδια η 33χρονη από ένα παιχνιδάδικο της Μελβούρνης ως δώρο για τον 4 ετών γιο της Hakan, ο οποίος το περιέφερε έκτοτε με καμάρι δείχνοντάς το στον δίδυμο αδερφό του Osman και τη μικρότερη Aylah.

Τα παιδιά σκάνε στα γέλια κάθε φορά που γυρνάνε το λιονταράκι από την ανάποδη, η μαμά Tanya με τα πέντε παιδιά δεν το βρίσκει όμως καθόλου αστείο.

«Προγραμματίζαμε μια επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο και σκέφτηκα πως θα ήταν υπέροχο αν τα παιδιά έπαιρναν μαζί τους και μερικά παιχνίδια με ζωάκια. Πήγαμε στο παιχνιδάδικο και τα τρία μικρότερα παιδιά μου βρήκαν μόνα τους τα παιχνίδια … Μετά ένα από τα δίδυμα γύρισε το λιοντάρι από την ανάποδη και η κόρη μου φώναξε: ‘‘κοίτα, μαμά, το λιοντάρι έχει πουλάκι’’».

Και συνεχίζει πως το βρίσκει «φριχτό» να έχουν τα παιδικά παιχνίδια τόσο λεπτομερή γεννητικά όργανα: «Αγοράζω πολλά παιχνίδια και το σπίτι μου είναι γεμάτο με παιχνίδια. Δεν έχω δει όμως τίποτα σαν αυτό στο παρελθόν. Είναι πάρα πολύ ηλίθιο, είναι απλώς περίεργο».

Η μαμά καλεί τώρα την αλυσίδα παιχνιδάδικων της Αυστραλίας να αποσύρει το άσεμνο λιονταράκι, ισχυριζόμενη πως πρέπει να είναι στη διακριτική ευχέρεια των γονέων το πότε και το πώς θα μιλήσουν στα παιδιά τους για την ανθρώπινη ανατομία…