Μπορεί να πήγαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους σε αγώνα πάλης, αλλά κατέληξαν να παλεύουν οι ίδιοι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πιτσιρικιών, που αναγκάστηκαν να διακόψουν τις προσπάθειές τους. Αυτό το σκηνικό διαδραματίστηκε στην πόλη Κίμπερλι του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ.

Το ακόμη πιο σουρεάλ σε αυτό το σκηνικό, είναι ότι στα χέρια ήρθαν ένας άνδρας με μια γυναίκα, αφού πρώτα τα μέλη των οικογενειών τους ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν κάποια… γαλλικά, την ώρα που τα μικρά παιδιά έκαναν τη δική τους προσπάθεια στο ταπί.

Μάλιστα, στο βίντεο που πιθανότατα απαθανατίστηκε από κάποιο κινητό τηλέφωνο, εμφανίζονται αρκετοί ενήλικοι να σπρώχνονται και να ανταλλάσσουν χτυπήματα, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Πάντως, σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post, οι συγκεκριμένοι γονείς δεν ήταν η πρώτη φορά που φιλονίκησαν σε αγώνες των παιδιών τους, έχοντας ένα σχετικό ιστορικό. Όταν η… φωτιά έσβησε, οι άνθρωποι ασφαλείας τους έβγαλαν εκτός του χώρου, ενώ αργότερα έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο: