Τον Ιανουάριο ο Will Novak από την Αριζόνα έλαβε μέσω e-mail μια πρόσκληση για να παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι του Angelo από το Βερμόντ. Μόνο που υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια: ο πρωταγωνιστής της ιστορίας δεν γνώριζε κανέναν Angelo.

Ψάχνοντας λίγο το θέμα διαπίστωσε πως συμπεριελήφθη στη λίστα καλεσμένων λόγω ενός τυπογραφικού λάθους που έγινε στην ηλεκτρονική διεύθυνση. Ο κανονικός παραλήπτης της πρόσκλησης ονομαζόταν Bill Novak, αλλά τελικά αυτή κατέληξε στον Will Novak. Ένα λάθος γράμμα ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μια πολύ ωραία ιστορία.

O Will έλαβε αυτό το παιχνίδι της μοίρας ως μια καλή ευκαιρία να κάνει νέους φίλους: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Αngelo. Είμαι ο Will Novak που ζει στην Αριζόνα. Το Βερμόντ είναι πολύ μακριά για να πάω στο μπάτσελορ ενός τύπου που δεν έχω συναντήσει ποτέ. Τούτου λεχθέντος, φυσικά και να με υπολογίζετε!».

Οι διοργανωτές του πάρτι του απάντησαν πως είναι ευπρόσδεκτος σε ένα διήμερο μπάτσελορ εμπνευσμένο από τα 80s που θα μείνει αξέχαστο όχι μόνο στο γαμπρό, αλλά και στον ίδιο.

Για να μπορέσει ο Will να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού, δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου. Στόχος του ήταν να συγκεντρώσει 750 δολάρια, αλλά η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγαλύτερη, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει σχεδόν έξι φορές περισσότερα χρήματα (πάνω από 4.300 δολάρια). Όπως ανέφερε στη σελίδα, το ποσό που θα μείνει από το ταξίδι θα το δωρίσει στους νεόνυμφους οι οποίοι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μετά από 4.000 χιλιόμετρα ο Will έφτασε στον προορισμό του για το διήμερο μπάτσελορ στο οποίο προσκλήθηκε κατά λάθος.

«Όταν μπήκα μέσα υπήρχαν πυροτεχνήματα που έσκαγαν γύρω του, στεκόταν πάνω από ένα μπάσο και έπαιζε μέταλ με μια κιθάρα», λέει περιγράφοντας τη στιγμή που γνώρισε για πρώτη φορά τον Angelo.

Πέρασε ένα διασκεδαστικό διήμερο κάνοντας νέους φίλους και σκι. Δηλώνει ευγνώμων για την ευκαιρία που του δόθηκε έστω και κατά λάθος και καλεί τους ανθρώπους να δουν με άλλο μάτι τις μεταξύ τους σχέσεις.

«Να μιλάτε στο γείτονά σας, να κάνετε νέους φίλους… Μιλάτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Αν μια πόρτα είναι ανοιχτή, μπείτε μέσα. Δείτε τι υπάρχει από την άλλη πλευρά», λέει χαρακτηριστικά.