Σε απόγνωση βρίσκεται μια γυναίκα από το Πόρτλαντ που ψάχνει να βρει την αγαπημένη της γάτα, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που της έκλεψαν.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου η Emma Harris επισκέφθηκε εμπορικό κέντρο στο νοτιοανατολικό Πόρτλαντ. Άφησε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ και μέσα σε αυτό την γάτα της, Priscilla.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα την άφηνε σπίτι, ωστόσο εκείνη τη μέρα γίνονταν κάποιες επισκευές στο διαμέρισμά της και έτσι την πήρε μαζί της.

Βγαίνοντας από το εμπορικό ωστόσο την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς το αυτοκίνητό της, όπως και η γάτα της, είχαν εξαφανιστεί.

Δεν την πείραξε τόσο η απώλεια του οχήματος, όσο αυτή της αγαπημένης της γατούλας.

«Σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι όλη μου η ζωή», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια στον τηλεοπτικό σταθμό KATU. Λίγα 24ωρα μετά, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, το αυτοκίνητό της επιστράφηκε στο σημείο απ’ όπου εκλάπη, χωρίς όμως τη γάτα της που παραμένει εξαφανισμένη. Και το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη απογοήτευση και την απόγνωση της νεαρής γυναίκας.

«Θέλω πίσω τη γάτα μου. Είναι η συντροφιά μου, την αγαπώ και μου λείπει πολύ», είπε εκ νέου στον τηλεοπτικό σταθμό, τονίζοντας μάλιστα πως προσφέρει αμοιβή 1.000 δολάρια σε αυτόν που θα βρει και θα της επιστρέψει την μικρή, στοργική γατούλα της με το γκρι τρίχωμα που ακούει στο όνομα Priscilla.