Η 29χρονη καθηγήτρια φυσικής Ellie Wilson δικάζεται αυτές τις μέρες για τη σεξουαλική σχέση που διατηρούσε με 16χρονο μαθητή της.

Και σε μια ερωτική τους συνεύρεση σε τουαλέτες αεροπλάνου, όταν το σχολείο επέστρεφε στη Βρετανία από εκδρομή στη Σουαζιλάνδη, η εκπαιδευτικός έμεινε έγκυος. Ή έτσι είπε τουλάχιστον στον ανήλικο για να τον παγιδεύσει.

Έκτρωση έκανε πράγματι, όπως άκουσε το δικαστήριο του Μπρίστολ, μόνο που ο πρώην σύντροφός της Andrew Hall κατέθεσε πως γνώριζε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του, μιας και σπανίως έκαναν σεξ οι δυο τους. «Μια φορά το εξάμηνο», είπε χαρακτηριστικά ο Hall.

Όταν μάλιστα τη ρώτησε η αστυνομία για τις κατηγορίες του μαθητή, εκείνη τους είπε πως το σενάριο που της εξιστορούσαν «μοιάζει με διεστραμμένη πορνοταινία» και ήταν μάλιστα αποτροπιασμένη από τις κατηγορίες.

Η Eleanor Wilson αρνήθηκε τα πάντα, η εξέταση των δύο κινητών έδειξε πάντως πως οι δυο τους είχαν επικοινωνία 339 φορές σε μια περίοδο 8 μηνών. Η ανάρμοστη σχέση καθηγήτριας και μαθητή φέρεται να έληξε τον Μάρτιο του 2017 και το δικαστήριο συζητά αυτές τις μέρες ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού, κατηγορώντας τη για σειρά αδικημάτων.

Η δίκη συνεχίζεται…