Μια μητέρα από την Αυστραλία αποκαλύπτει πόσο βίαια αντέδρασε ο 14χρονος γιος της όταν προσπάθησε να του απομακρύνει από τα χέρια το videogame που έπαιζε με τις ώρες.

Η Britta Hodge από το Σίδνεϊ λέει πως ο μικρός τής έριξε μια τόσο δυνατή κεφαλιά που την άφησε με διάσειση. Και ισχυρίζεται πως ο γιος της Logan είναι τόσο εθισμένος στο «Fortnite» που βγαίνει από το σπίτι μόλις μία μέρα τη βδομάδα.

Λέει όμως πως έχει κολλήσει τόσο άσχημα που έχει χάσει το σχολείο τα τελευταία δύο χρόνια! «Δεν είναι τόσο απλό όσο να του πάρεις απλώς το χειριστήριο από τα χέρια», είπε στη δημοφιλή αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes», «εξαιτίας των επιπτώσεων αυτού, θυμός και επιθετικότητα, αναγκαστήκαμε να καλέσουμε την αστυνομία. Με χτύπησε στο κεφάλι, έπαθα διάσειση».

Ο Logan έχει αποτραβηχτεί λέει από την κοινωνία, έχοντας κόψει κάθε δεσμό με φίλους και περιβάλλον. «Δεν μπορούμε να τον πάμε στο σχολείο, αρνείται να βγει από το σπίτι.

Βγαίνει μόνο για να φάει και επιστρέφει στο δωμάτιό του. Δοκιμάσαμε τα πάντα. Τον πήγαμε σε γιατρούς», λέει η μητέρα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της, «η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι που έχει χάσει το σχολείο εδώ και δύο χρόνια. Τι θα απογίνει αργότερα στη ζωή;»…