Πολλά μπορεί να περίμεναν οι δύο νεαροί ληστές που εισέβαλαν σε ίντερνετ καφέ στη Φλόριντα κρατώντας όπλα. Από όλα τα σενάρια που ενδεχομένως να είχαν επεξεργαστεί, δεν πρέπει να είχαν υπολογίσει την αντίσταση και την αντεπίθεση ενός 71χρονου.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο Palms Internet Cafe, με τους δύο δράστες να μπαίνουν στο χώρο και να κραδαίνουν όπλα απειλώντας τους παρευρισκόμενους.

Τρομοκρατημένοι όλοι έπεφταν στο πάτωμα, όπως τους ζητούσαν οι επίδοξοι ληστές απαιτώντας ταυτόχρονα να τους δώσουν τα λεφτά τους. Ο μόνος που δεν υπάκουσε ήταν ο Samuel Williams που έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί, αιφνιδιάζοντας τους.

Οι νεαροί εισβολείς άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο ενώ ο 71χρονος συνέχιζε να πυροβολεί.

Όταν βγήκαν από το κατάστημα εκείνος κλείδωσε την πόρτα και περίμενε την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, όταν η αστυνομία συνέλαβε τους 19χρονους Davis G. Dawkins και Duwayne Henderson, πως είχαν και οι δύο τραυματιστεί από τα πυρά του Williams.

Οι δύο συλληφθέντες είχαν καθαρό ποινικό μητρώο και όπως δήλωσε ο ένας εν είχαν σκοπό να τραυματίσουν κανέναν παρά μόνο να πάρουν κάποια λεφτά και να εξαφανιστούν. Το όπλο, όπως είπε, ήταν χαλασμένο και άδειο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο