Μια γυναίκα στη λίμνη Μπάρτον της Κομητείας Ράμπουν, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, πάρκαρε το αυτοκίνητό της και πήγε για δουλειές. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας άφησε τα παράθυρα ανοιχτά.

Αφού ολοκλήρωσε αυτά που είχε να κάνει, επέστρεψε στο σημείο που είχε παρκάρει αλλά εκεί την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μέσα στο minivan υπήρχε ένας απρόσκλητος επισκέπτης.

Μια μαύρη, πεινασμένη αρκούδα η οποία έτρωγε το φαγητό που είχε αφήσει στο αυτοκίνητο η γυναίκα -σάντουιτς, πατατάκια και μπισκότα- και έκανε ζημιές, καταστρέφοντας μεταξύ άλλων και ένα παιδικό καθισματάκι που υπήρχε στο πίσω μέρος.

van1

«Πανικοβλήθηκα. Άρχιζα να ουρλιάζω. Δεν ήξερα ποιον να καλέσω, δεν ήξερα πως να την βγάλω έξω. Έφαγε το μεσημεριανό μου και κατέστρεψε πράγματα», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, Κάρι Γουότς στο Channel 2 Action News.

Προσπάθησε να την τρομάξει ενεργοποιώντας τον συναγερμό και φωνάζοντας, αλλά η αρκούδα συνέχιζε το έργο της. Κάποια στιγμή βγήκε μόνη της από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στο δάσος. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη 11/7 και η γυναίκα μετά από αυτό το… πάθημα, συμβούλευσε τους επισκέπτες της περιοχής: «Αν βρεθείτε στη λίμνη Μπάρτον μην κάνετε το λάθος και αφήσετε ανοιχτά τα τζάμια στο αυτοκίνητο. Ειδικά αν υπάρχει φαγητό μέσα!».