Αυτή η πολυτελής κατοικία ανήκει στον 34χρονο αρχιμαφιόζο Nicola Schiavone, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα από την ιταλική αστυνομία. Οι αρχές ανακάλυψαν αντικείμενα αξίας πάνω από 370.000 ευρώ, μέσα στη βίλα του γιού του γνωστού «νονού» της ιταλικής μαφίας, Francesco.

Η οικογένεια, γνωστή ως «Casalesi» είναι υπεύθυνη για δεκάδες δολοφονίες και απέκτησαν δισεκατομμύρια ευρώ μέσω εμπορίου ναρκωτικών, εκβιασμούς και λαθρεμπόριο όπλων.

Ο Nicola συνελήφθη το περασμένο Ιούνιο με τη κατηγορία για δολοφονία τριών μελών μιας αντίπαλης οικογένειας.

Μέσα στο πολυτελές, διώροφο, σπίτι βρέθηκαν δερμάτινοι καναπέδες, βελούδινες ταπετσαρίες, ρωμαϊκά πορτρέτα και αγάλματα, πανάκριβες συσκευές, καθώς και εκατοντάδες ενδύματα και υποδήματα αμύθητης αξίας.

Τα δάπεδα του σπιτιού ήταν καλυμμένα με πλακάκια από τα καλύτερα λατομεία της Τοσκάνης, οι ντουλάπες ήταν φτιαγμένες από ξύλο καρυδιάς και στα μπάνια υπήρχαν λεπτομέρειες από πραγματικό χρυσό.

«Ήταν σαν να περπατάς μέσα σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης και design. Τα περισσότερα αντικείμενα έφεραν την υπογραφή των πιο γνωστών σχεδιαστών και υπήρχαν ακόμη και σύγχρονα έργα τέχνης στους τοίχους. Ήταν σαν να μπαίνεις στο σπίτι του Scarface», δήλωσε ένας αστυνομικός.