Ο 79χρονος Alfred David ή αλλιώς Mr Penguin για πολλούς, δεν είναι ένας συνηθισμένος άντρας. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο κι αν θέλει- που μάλλον δε θέλει- να το κρύψει δεν μπορεί.

Τα τελευταία 40 χρόνια ο μάλλον εκκεντρικός άντρας, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή τόσο των κατοίκων των Βρυξελλών όσο και των μέσων ενημέρωσης λόγω της υπερβολικής του αγάπης για τους πιγκουίνους.

Μάλιστα, ο άντρας ο οποίος δε διστάζει να αλωνίζει στους δρόμους της πόλης φορώντας μια στολή πιγκουίνου, κατάφερε να συλλέξει συνολικά 3.500 αντικείμενα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο πλάσμα μετατρέποντας το σπίτι του σε μουσείο.

Βέβαια, η παράλογη αυτή συμπεριφορά άρχισε να προβληματίζει τη σύζυγό του, η οποία δεν αντέδρασε μέχρι που ο  Alfred της ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αλλάξει και νόμιμα πλέον το όνομά του σε Mr Penguin.

Στις απειλές της συζύγου του ότι θα τον χωρίσει ο άντρας δεν άλλαξε το όνομά του, κράτησε όμως το ψευδώνυμο.

Η παράλογη αγάπη του άντρα με το θαλασσινό πτηνό ξεκίνησε όταν το Μάιο του 1968 τραυμάτισε το γοφό του σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Έτσι, οι φίλοι του άρχισαν να τον πειράζουν αποκαλώντας τον«Mr Penguin». Σταδιακά όμως ο Alfred, όχι μόνο συνήθισε το ψευδώνυμό του αλλά και να ντύνεται, να περπατά και να εύχεται να θαφτεί σαν πιγκουίνος.

Ο ίδιος παραδέχεται: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να θαφτώ στην ανταρτική, κοντά στους πιγκουίνους», προσθέτοντας πως θα ήθελε τον τάφο του να στολίζουν αντικείμενα πιγκουίνων.