Ένας 42χρονος ξυλουργός έχει αναστατώσει και κινητοποιήσει τους γείτονές του καθώς εμφανίστηκε να ανακαινίζει το σπίτι που μένει, εντελώς γυμνός.

Ο Robert Jenner είναι ένας γυμνιστής σύμφωνα με τους γείτονές του ενώ σύμφωνα με τον ίδιο έχει αποφασίσει να κυκλοφορεί έτσι από το 1999. Πλέον όμως, ανησυχεί ότι πρέπει να περιορίσει την ελευθερία του καθώς οι γείτονες έχουν αρχίσει να κάνουν παρατηρήσεις.

naturist2

«Η μητέρα μου δεν γνωρίζει ότι είμαι γυμνιστής και ζει μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου αλλά μάλλον πρέπει να το μάθει αργά ή γρήγορα» αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στη βρετανική Mirror και προσθέτει ότι όταν χρησιμοποιεί επικίνδυνα εργαλεία, ντύνεται για να μην τραυματιστεί αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως και τώρα παραμένει γυμνός.

«Ο γυμνισμός, μού ταιριάζει λόγω της αίσθησης της ελευθερίας και της απελευθέρωσης. Επίσης δε θέλω να με χτυπήσει κάποιος και κανείς δεν πρόκειται να χτυπήσει κάποιον που είναι γυμνός. Έφυγα από το στρατό πριν από 11 χρόνια όταν αγόρασα αυτό το σπίτι και ζούσα στο φορτηγό μου καθώς το είχα νοικιασμένο» αναφέρει επίσης ο 42χρονος που αποφάσισε πλέον να μείνει εκεί, κάνοντας την ανακαίνιση που θα μείνει αξέχαστη στους γείτονες.

naturist5

Μετά από δύο επισκέψεις από την αστυνομία που το αντιμετώπισαν αρχικά με χιούμορ, οι κάτοικοι κάλεσαν και πάλι αυτή τη φορά τις αρχές, καθώς καθάριζε μια βρύση χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα. Οδηγήθηκε τελικά στο δικαστήριο καθώς ειπώθηκε ότι χρησιμοποίησε και απειλητικές εκφράσεις προς τους γείτονες.

naturist6

Αποφάσισε βέβαια να εμφανιστεί ντυμένος στο ακροατήριο και κατηγόρησε κάποιους γείτονες λέγοντας ότι ναι μεν αρχικά είδε την αστεία πλευρά αλλά μετά νευρίασε καθώς η αστυνομία ήρθε να τον συλλάβει με την κατηγορία της ασέλγειας. Μετά τη σύλληψή του αποφάσισε να βάλει μια πινακίδα απ’ έξω στην οποία γράφει «Ένας γυμνιστής εργάζεται γι’ αυτό το ακίνητο. Σας παρακαλώ μην το εκλάβετε ως αδίκημα».

naturist3

Μιλώντας για το περιστατικό οι γείτονες, λένε ότι πράγματι γνωρίζουν πως είναι γυμνιστής αλλά τελευταία το έχει παρακάνει καθώς στο δρόμο ζουν πολλά παιδιά. Ο ίδιος βέβαια δε φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει στάση… naturist7naturist1