Ξεχάστε τις πολυτελείς σουίτες στο ρετιρέ. Ένα ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικές βραδιές στους εκλεκτούς καλεσμένους του σε… βάθος 152 μέτρων!

Το Sala Silvermine Hotel, βρίσκεται στο Vdstmanland County της Σουηδίας, διαθέτει ένα δωμάτιο τόσο βαθιά στα έγκατα της γης που η πρόσβαση γίνεται μόνο μέσω ενός φρεατίου ορυχείου!

Το περίεργο δωμάτιο κοστίζει 437 ευρώ τη βραδιά και προσφέρει στους επισκέπτες του ύπνο σε ένα πολυτελέστατο διπλό κρεβάτι, ασημένια έπιπλα και σαμπάνια!

Αν όμως είστε… εξαρτημένοι από το κινητό σας τηλέφωνο, θα ήταν καλύτερα να μην κλείσετε το δωμάτιο, καθώς το σήμα δεν είναι καθόλου «καμπάνα»!

Για την ακρίβεια, ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι επισκέπτες του μπορούν να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο είναι… μέσω ενός ειδικού συστήματος ενδοεπικοινωνίας που συνδέεται απ’ ευθείας με τη ρεσεψιόν.

Οι ένοικοί του πρέπει να πάρουν μαζί τους πολύ ζεστά ρούχα γιατί η θερμοκρασία… εκεί κάτω πέφτει στους 2 βαθμούς Κελσίου και ανεβαίνει στους 18 με τη χρήση αερόθερμου.

Παρά τις ελλείψεις της, η σουίτα-ορυχείο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και είναι κλεισμένη όλα τα σαββατοκύριακα του χρόνου!

Για τουλάχιστον 400 χρόνια το συγκεκριμένο ορυχείο ήταν το μεγαλύτερο ορυχείο ασημιού της Σουηδίας.