Γυναίκα έπιασε το χέρι της σε βαγόνι τρένου και σύρθηκε στην αποβάθρα

Αίσιο τέλος στη επικίνδυνη περιπέτειά της - Δείτε φωτογραφίες


ΚΟΣΜΟΣ
10:30
01/07/2016
Γυναίκα έπιασε το χέρι της σε βαγόνι τρένου και σύρθηκε στην αποβάθρα
loading

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στο σταθμό Hayes and Harlington στο βόρειο Λονδίνο όταν η πόρτα βαγονιού του τρένου «έκλεισε» το χέρι της με αποτέλεσμα αρχίζοντας να κινείται ο συρμός να τη σύρει στην αποβάθρα για περίπου δέκα μέτρα.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τραυματίστηκε στο κεφάλι και το σώμα της ενώ εάν είχε τραβηχτεί στις γραμμές θα είχε κινδυνεύσει και η ζωή της.

Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Ιούλιο και το Rail Accident Investigation Branch δημοσιοποίησε χθες την έκθεσή του, κρίνοντας πως ο οδηγός δεν είχε ελέγξει εάν ήταν ασφαλές να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία.

Φαίνεται όμως πως ο οδηγός είδε να ανάβει το φωτάκι που ειδοποιεί πως οι πόρτες είναι κλειστές- παρότι μία είχε εγκλωβίσει το χέρι της γυναίκας.

Το περιστατικό εγείρει φόβους για το ενδεχόμενο η πόρτα να πιάσει το χέρι ή τα ρούχα κάποιου επιβάτη και ο οδηγός να μην το αντιληφθεί. Στην έκθεση προτείνεται να εξεταστεί αφενός εάν οι σιδηροδρομικές εταιρείες μπορούν να εγκαταστήσουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία στις πόρτες των βαγονιών και αφετέρου η συμπεριφορά των ταξιδιωτών ώστε να αναδειχθούν οι παράγοντες που προκαλούν τέτοια ατυχήματα.

trewown2 trewown4 trewown1 trewown3 trewown5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει