Ένα ζευγάρι από την επαρχία Anderson, της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι σε απόδειξη από πρόσφατες αγορές του είδε το πρόσωπο του Χριστού. Ο Jacob Simmons και η αρραβωνιαστικιά του, Gentry Lee Sutherland, μιλούν για θαύμα και για ένα θείο μήνυμα με αποδέκτες φυσικά τους ίδιους.

Λίγες ώρες αφού επέστρεψαν από τα ψώνια τους, βρήκαν στο πάτωμα του διαμερίσματός τους μία απόδειξη από τα ψώνια τους. Προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν επάνω στην απόδειξη να απεικονίζεται το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.
Νωρίτερα, είχαν επισκεφθεί την εκκλησία και αναρωτιόντουσαν «πώς είναι ο Ιησούς και αν θα τον αναγνώριζαν αν τον έβλεπαν μπροστά τους».

Οι ίδιο θεωρούν ότι οι προσευχές τους εισακούστηκαν και ο Χριστός τους φανερώθηκε.

«Έφευγα από την κουζίνα, όταν είδα κάτω την απόδειξη και ένα πρόσωπο να με κοιτάει» δηλώνει συγκλονισμένος ο Jacob. «Φώναξα τη γυναίκα μου. Την κοιτούσαμε για αρκετά λεπτά, όταν και οι δύο είπαμε με μία φωνή ότι πρόκειται για το πρόσωπο του Χριστού».

Το ζευγάρι δηλώνει συγκλονισμένο και παράλληλα ευλογημένο. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία τους και να μοιραστούν την ευλογία Του με όλο τον κόσμο.