«Πάω για γκολφ», ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποιούσε ένας άνδρας στην κοπέλα του κάθε φορά που βρίσκονταν με την ερωμένη, όμως μια αθώα εφαρμογή στο κινητό αποκάλυψε την απιστία του.

Σύμφωνα με την The Sun, η Dory εξιστόρησε την ιστορία της στο TikTok, αφού χάρη στο πάθος για τη συγκεκριμένη εφαρμογή αντιλήφθηκε ότι υπάρχει τρίτο άτομο στη σχέση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν έβλεπε πολλά βίντεο με ζευγάρια στην εφαρμογή, που εξηγούσαν ότι χρησιμοποιούν ένα ψηφιακό ημερολόγιο, ώστε να κανονίζουν το πρόγραμμα τους και πάντα να έχουν ο ένας χρόνο για τον άλλον.

«Το είδα και είπα “ουαο, το θέλω κι εγώ”. Ζήτησα από το αγόρι μου να κάνουμε το ίδιο και αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τον έπρηξα για δύο εβδομάδες και τελικά δέχτηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, είδε να αναγράφεται η λέξη «γκολφ» τις μέρες που δεν μπορούσα να βρεθούν και παραξενεύτηκε. Η κοπέλα παραξενεύτηκε, γιατί δεν γνώριζε πως το αγόρι της παίζει γκολφ, οπότε ξεκίνησαν οι υποψίες, ειδικά από τη στιγμή που εκείνος άρχισε να λείπει για ώρες από το σπίτι.

Μια μέρα λοιπόν, έψαξε το κινητό του και ανακάλυψε μια γυναικεία επαφή, με την οποία μιλούσε τακτικά. Στη συνέχεια, βρήκε πως την συναντούσε τις μέρες που έγραφε «γκολφ» στο ψηφιακό ημερολόγιο.

«Έλεγε ότι έπαιζε με φίλους, αλλά τελικά έπαιζε μαζί μου, έλεγε ψέματα όλη την ώρα», ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε πως χώρισε μετά από αυτό.