Τρισευτυχισμένη δήλωσε πως είναι μια γυναίκα που δέχτηκε να παντρευτεί έναν άντρα, τον οποίο όλοι αποκαλούσαν «ψεύτη» και «φανατικό γυναικά», τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε πρότυπο συζύγου.

Η Josie Leinart σε σειρά βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ανέφερε πως είναι παντρεμένη εδώ και 10 χρόνια, ενώ απέκτησε και δύο παιδιά από τον σύζυγό της, σημείωσε η The Sun.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ο άντρας αποτελούσε αντικείμενο αρνητικής κριτικής από τους φίλους του, λόγω του χαρακτήρα του, ειδικά όταν σε ό,τι αφορούσε το ζήτημα των σχέσεων.

@josieleinart

Consider this your PSA to follow your heart and block out the noise! #marriage #happyending #trendingtrendingfelife @mattleinartqb

♬ i guesssss not – luna

Εντούτοις, η Josie θεωρεί ότι τους διέψευσε και πως ο γάμος της «είναι η καλύτερη επιλογή» στη ζωή της. «Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο τρόπο που θα με έκανε ευτυχισμένη. Είναι τόσο τυχερή που τον γνώρισα και έγινε ο πατέρας των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας όμως, αναρωτήθηκαν αν ο σύζυγος την έχει απατήσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Εκείνη αρνείται τέτοιο ενδεχόμενο, όμως πολλοί δεν είναι σίγουροι και θεωρούν πως κάποια στιγμή μπορεί να προδώσει την εμπιστοσύνη της. Ειδικά όταν δεν τον εμπιστεύονται οι ίδιοι του οι φίλοι.