Μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, δημιούργησε ένα κλώνο του εαυτού της μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και πλέον κερδίζει έως και 20.000 δολάρια τον μήνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την 28χρονη Sika Moon από το Βερολίνο, η οποία δραστηριοποιείται στο πορνό για περίπου πέντε χρόνια. Η κοπέλα δήλωσε ότι δημιούργησε την τέλεια εκδοχή του εαυτού της και πως πλέον κερδίζει χρήματα, χωρίς να κάνει κάτι «βρώμικο».

«Μετά από πέντε χρόνια εργασίας στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, βαρέθηκα την επαναλαμβανόμενη και μη δημιουργική δουλειά σε αυτήν την επιχείρηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να επιστρέψω στη δημιουργία τέχνης και γοητεύτηκα από τις δυνατότητες της δημιουργίας που υποστηρίζεται από το AI (σ.σ. τεχνητή νοημοσύνη). Έτσι, ξαναδημιούργησα τον εαυτό μου με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για να γίνω το κορίτσι που πάντα ονειρευόμουν. Να είμαι τέλεια, για πάντα νέα και σέξι κάθε λεπτό της ημέρας, έξυπνη και με την προσωπικότητά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «ο εικονικός μου κλώνος βασίζεται στο πραγματικό μου πρόσωπο και σώμα και αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου. Τον αγαπώ».