O σπουδαίος σχεδιαστής Marc Jacobs συνηθίζει να φορά γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, όπως και να κάνει μανικιούρ. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν 2 εκατομμύρια άτομα, βλέπουμε συχνά τις εμφανίσεις του, αλλά και τα beauty looks που υιοθετεί.

Αυτή τη φορά όμως δεν είδαμε απλά, αλλά σταθήκαμε σε μια δημοσίευση που έδειχνε ένα πραγματικά ακραίο μανικιούρ, το οποίο είναι πάρα πολύ μαξιμαλιστικό, αφού τα νύχια του είναι υπερβολικά μακριά και στολισμένα με μεγάλα πετράδια.

Αυτό είναι το μανικιούρ του Marc Jacobs

Tο nail look που υιοθέτησε ο σχεδιαστής είναι extra long, τα νύχια του έχουν έναν συνδυασμό μαύρης και nude βάσης βερνικιού και πάνω τους είναι τοποθετημένες πολλές πέτρες σε λευκό και πράσινο χρώμα. Επιπλέον, κάνουν αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο των τεχνητών με πρόσθετες λεπτομέρειες, που αγαπούν πολύ όσοι προτιμούν και τα συγκεκριμένα νύχια.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν αυτά τα νύχια είναι πρακτικά, ο Marc Jacobs έδωσε την απάντησή του μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε αμέσως πριν από αυτό το μανικιούρ. Στο βίντεο, μια γυναίκα, που αναφέρεται στον σχεδιαστή ως έμπνευση, εξηγεί πως τα μακριά νύχια δεν είναι καθόλου φθηνά (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ενώ προσθέτει ότι τα μακριά νύχια «δεν είναι για όλους», υπονοώντας πως είναι για εκείνους που πραγματικά μπορούν και να τα υποστηρίξουν και να τα διαχειριστούν.

Συγκεκριμένα, όπως εξηγεί η γυναίκα, τα μακριά και φορτωμένα νύχια είναι μία ακριβή υπηρεσία σε ένα nail salon, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να έχει τα χρήματα για να την πληρώσει. Λέει ακόμα ότι αν κάποιος έχει τα κατάλληλα skills, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά έχοντας τόση πληροφορία πάνω στα νύχια του. Φέρνει, λοιπόν, ως παράδειγμα τον σχεδιαστή που είναι και επιτυχημένος και πλούσιος και δουλεύει με τα χέρια του και έχει και μακριά νύχια. Boom!

Εσείς ανήκετε στην κατηγορία των ατόμων που μπορούν να διαχειριστούν τα τόσο μακριά νύχια;