Η «βασίλισσα» των τάσεων ομορφιάς που γίνονται viral, Hailey Bieber, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities που ασχολούνται τόσο εντατικά με τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, οι οποίες, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, είναι εμπνευσμένες από φρούτα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε υιοθέτησε και έκανε trend το look «strawberry girl summer» με το φρέσκο μακιγιάζ και το μανικιούρ της με την αντίστοιχη φιλοσοφία. Και ενώ το καλοκαίρι τελείωσε και μια νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, η Bieber, σύμφωνα με την Teen Vogue, έχει υιοθετήσει ακόμη μία νέα τάση η οποία και πάλι είναι εμπνευσμένη από κάποιο φρούτο.

Πιο συγκεκριμένα, για το glam μακιγιάζ της εορταστικής περιόδου του 2023, η Hailey Bieber αναζητά έμπνευση στο δαμάσκηνο, το οποίο καταφέρνει να κάνει ακόμα πιο γιορτινό.

Η Bieber μοιράστηκε με το κοινό το μακιγιάζ της «Sugar Plum Fairy» σε ένα πρόσφατο TikTok βίντεο, εξηγώντας την προέλευση της έμπνευσής της. «Όταν ήμουν 16 ετών, ήμουν η νεράιδα Sugar Plum Fairy στον Καρυοθραύστη», έγραψε. «Αυτή είναι η δική μου εκδοχή του 2023 αυτού του μακιγιάζ. Η δική μου ατμόσφαιρα για την περίοδο των γιορτών»!

Βήμα- βήμα οι συμβουλές της Bieber για το glam μακιγιάζ της

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! 🍬✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

Στο βίντεο η Bieber μας δείχνει βήμα- βήμα πώς να υιοθετήσουμε το τέλειο, εορταστικό look. Ξεκινά αναμειγνύοντας το κονσίλερ κάτω από τα μάτια με ένα πινέλο και στη συνέχεια προχωρά με ένα στρογγυλό πινέλο ρουζ και το πινέλο foundation, αντίστοιχα, για να εφαρμόσει bronzer και ρουζ.

Στη συνέχεια προσθέσει λίγο highlighter, εστιάζοντας στα μάγουλα και τα βλέφαρά της.

Στα μάτια εφαρμόζει ένα λαμπερό προϊόν και το δουλεύει με τα δάχτυλά της και στη συνέχεια προσθέτει gloss στα βλέφαρά της για να περισσότερη λάμψη. Αφού βουρτσίσει τα φρύδια της η Bieber προσθέτει λίγη λάμψη στη μύτη της, ενώ χαμογελάει στην κάμερα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το αγαπημένο της εδώ και καιρό προϊόν για να προσθέσει τις διάσημες ψεύτικες φακίδες της.

Φυσικά, κανένα μακιγιάζ δεν είναι πλήρες χωρίς κραγιόν! Η Bieber προσθέτει γραμμές χρησιμοποιώντας ένα δαμασκηνί κραγιόν και ένα καφετί μολύβι χειλιών, πριν τα αναμείξει λίγο με το δάχτυλό της. Κλειδώνει τα χείλη της με ένα λαμπερό gloss σε baby pink απόχρωση.

Προσθέτοντας λίγη μάσκαρα και μια κούπα καφέ στο χέρι, η Bieber ολοκληρώνει το εορταστικό μακιγιάζ της.