Η Formula 1 επιστρέφει στη δράση την επόμενη εβδομάδα με το Grand Prix της Αυστρίας στη Red Bull Ring, οπότε οι οδηγοί προσπαθούν να χαλαρώσουν στο χρόνο που έχουν διαθέσιμο. Ο Βάλτερι Μπότας, για παράδειγμα, επέλεξε να βουτήξει γυμνός στα νερά λίμνης της Φινλανδίας.

«Καλό καλοκαίρι», ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους με ανάρτησή του στο Twitter, όπου έκανε γνωστό πως τη φωτογραφία τράβηξε η σύντροφός του Τίφανι Κρόμγουελ. Το στιγμιότυπο γρήγορα έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις από άλλους οδηγούς, αλλά και ομάδες της Formula 1. Άλλωστε, ο Μπότας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς πιλότους του «μεγάλου τσίρκου» και από τις… cult φιγούρες του ιδίως αυτή τη σεζόν που άφησε τη χαίτη και το μουστάκι.

Ο πιλότος της Alfa Romeo, είναι γνωστό πως του αρέσει να κάνει μπάνιο γυμνός κι όχι μόνο… καλοκαιριάτικα, αλλά και στο καταχείμωνο της Φινλανδίας, κάτι που θα μείνει στην… ιστορία του Netflix και του πετυχημένου ντοκιμαντέρ Drive to Survive και την σκηνή όπου ήταν γυμνός στη σάουνα, σε μια περίοδο που «ζύγιζε» το μέλλον του στην πρώην ομάδα του Mercedes.

Ο Βάλτερι Μπότας θα πάει στο Grand Prix της Αυστρίας… ανεβασμένος μιας και στον προηγούμενο αγώνα στο Grand Prix του Καναδά τερμάτισε στην πρώτη 10άδα και υποστήριξε πως η ομάδα του η Alfa Romeo είναι έτοιμη να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.