Οι σχέσεις εξ αποστάσεως είναι δύσκολες. Κάποιοι κρατάνε επαφή μέσω skype και κάποιο στρέφονται σε πιο παραδοσιακά μέσα όπως το τηλέφωνο. Ένα ζευγάρι από την Κορέα είδε πιο δημιουργικά το θέμα.

Παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από τότε που η Danbi Shin μετακόμισε στην Νέα Υόρκη αφήνοντας τον Seok Li στην Σεούλ, προσπαθούν να κρατάνε ζωντανή την σχέση τους με φωτογραφίες.

Απαθανατίζουν στιγμές της καθημερινότητα τους ενώ κάνουν βιντεοκλήσεις και στην συνέχεια φτιάχνουν κολάζ. Το προσωπικό αυτό project τους το ονόμασαν «Μισό και Μισό».

korean-couple-half-photo-combos0 korean-couple-half-photo-combos1-e1447964475821 korean-couple-half-photo-combos2 korean-couple-half-photo-combos3 korean-couple-half-photo-combos4 korean-couple-half-photo-combos5 korean-couple-half-photo-combos6 korean-couple-half-photo-combos7 korean-couple-half-photo-combos8 korean-couple-half-photo-combos9 korean-couple-half-photo-combos10 korean-couple-half-photo-combos11 korean-couple-half-photo-combos12 korean-couple-half-photo-combos13 korean-couple-half-photo-combos14