Η Κ.Γ Ολυμπιακές κρουαζιέρες Ν.Ε σας προσκαλεί με τιμή στη Διεθνή έκθεση τουρισμού GREEK TOURISM EXPO που λαμβάνει μέρος στις 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO. Στο περίπτερο 3D7 θα παρέχεται πλήρης παρουσίαση από στελέχη της εταιρείας των νέων αναβαθμισμένων υπηρεσιών και δραστηριοτήτων της καθώς και ενημέρωση σχετικά με τη δυνατότητα πιθανών συνεργιών.

Η Κ.Γ Ολυμπιακές κρουαζιέρες Ν.Ε είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της μονοήμερης κρουαζιέρας στον Αργοσαρωνικό με προορισμό τα νησιά της Ύδρας, Πόρου και Αίγινας. Έχοντας ως μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των επισκεπτών της Αθήνας, διαθέτει το ταχύτερο και πιο μοντέρνο πλοίο που σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προσφέρει μία μοναδική απόδραση, προβάλλοντας παράλληλα τις παραδοσιακές και ιστορικές ομορφιές του τόπου μας.

Η Κ.Γ Ολυμπιακές κρουαζιέρες Ν.Ε λειτουργεί με γνώμονα την συμβολή στην ανάπτυξη του τουρισμού και την ενδυνάμωση της προσπάθειας της Ελλάδας να εδραιωθεί ως ο καλύτερος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως.
Μία μέρα, τρία νησιά, 1000 αναμνήσεις….

Κ.Γ Ολυμπιακές κρουαζιέρες Ν.Ε.
Έδρα : Αγίου Γεωργίου 63, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο : 211-1882224
E-mail : [email protected]