Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, τις νέες αφίξεις του κλάδου, περιλαμβάνει η Hot List 2016 του Condé Nast Traveller. Μεταξύ αυτών ένα ιδιωτικό νησί της Βενετίας, ένα κατάλυμα σε καταφύγιο άγριων ζώων στην Κένυα κι ακόμα οκτώ ξενοδοχεία στα οποία όποιος πάει, πιθανότατα δε θα θέλει να φύγει.

Como The Treasury, Περθ, Αυστραλία

hottestBrazil1 Βρίσκεται στην καρδιά του Περθ, στη δυτική Αυστραλία. Διαθέτει 48 ευρύχωρα δωμάτια με ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και ξακουστές υπηρεσίες spa. Η τιμή του δίκλινου δωματίου αρχίζει από τα 530 ευρώ.

The Temple House, Chengdu, Κίνα

hottestBrazil2 Ανήκει στην αλυσίδα Swire Hotels group και για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο οι αρχιτέκτονες επιχείρησαν να αξιοποιήσουν την πλούσια πολιτιστική ιστορία της πόλης στο design του. Τα δωμάτια κοστίζουν από 275 ευρώ hottestBrazil3

Μandapa, Μπαλί, Ινδονησία

hottestBrazil4 Είναι η τελευταία προσθήκη στην αλυσίδα Ritz-Carlton με 60 σουίτες και κεντρικό σημείο του την εκπληκτική πισίνα. Η διαμονή κοστίζει από 450 ευρώ. hottestBrazil5

JW Marriott Venice Resort & Spa, Ιταλία

Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη της Βενετίας αλλά ταυτόχρονα να απολαύσετε την πόλη, το Conde Nast Traveller προτείνει το JW Marriott Venice Resort & Spa. hottestBrazil6 Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20 λεπτών από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, στο ιδιωτικό νησί Isola delle Rose. Τα δωμάτια κοστίζουν από 350 ευρώ.

Amanemu, Mie Prefecture, Ιαπωνία

hottestBrazil7 Το Amanemu πήρε το όνομά του από τα δέντρα «nemu», στην ακτή του Ειρηνικού. Διαθέτει 24 δωμάτια και τέσσερις βίλες και η διαμονή κοστίζει από 880 ευρώ.

Angama Mara, Masai Mara, Κένυα

hottestBrazil8 Φέρει την υπογραφεί των αρχιτεκτόνων Silvio Rech και Lesley Carstens και βρίσκεται πάνω από ένα από τα πιο εντυπωσιακά καταφύγια άγριων ζώων της Αφρικής. Βρίσκεται δίπλα στο Mara Triangle όπου μπορεί κανείς να δει το πέρασμα των ζώων την εποχή της μετανάστευσης. hottestBrazil9 Η διαμονή κοστίζει από περίπου 1450 ευρώ.

Shangri-La’s Le Touessrok, Μαυρίκιος

hottestBrazil10 Η αναβάθμισή του κόστισε 27 εκατομμύρια και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Διαθέτει πισίνα ενηλίκων, πλήρες γυμναστήριο και σπα πολύ αγαπητό στα ζευγάρια. Η βραδιά κοστίζει από 290 ευρώ.

Keemala, Πουκέ, Ταϊλάνδη

hottestBrazil11 Κάθε μια από τις σουίτες του Keemala έχει δική της μεγάλη πισίνα ενώ τα βράδια τα δωμάτια φωτίζουν την πλαγιά της Kamala Bay, στη δυτική ακτή του Πουκέ. Η διαμονή κοστίζει από 560 ευρώ.

Ace Hotel New Orleans, ΗΠΑ

hottestBrazil12 Το Ace New Orleans είναι ένα 9ώροφο κτήριο που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βρίσκονται δίπλα στις καλλιτεχνικές γειτονιές όπου υπάρχουν πολλές γκαλερί, μουσεία και μπαρ. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με πίνακες τοπίων της Λουιζιάνα φιλοτεχνημένους από ντόπιους καλλιτέχνες. Τα δωμάτια κοστίζουν από 180 ευρώ.

Vila Santa Teresa, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

hottestBrazil13 Η Vila Santa Teresa είναι το τέλειο ησυχαστήριο μακριά από την πολύβουη πόλη. Τα δωμάτια και η πισίνα έχουν εκπληκτική θέα στο βουνό Sugarloaf, τον κόλπο Guanabara αλλά και την πόλη. Το κόστος διαμονής αρχίζει από τα 370 ευρώ. hottestBrazil14