Η τελευταία μόδα στις προτάσεις διαμονής είναι τα ξενοδοχεία, που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν θέση, ανάλογα με τις ανάγκες των ιδιοκτητών και των επισκεπτών τους.

Το Snoozebox, σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία, χωρίς να είναι τόσο κλειστοφοβικό όσο οι κάψουλες ύπνου στην Ιαπωνία. Το νέο pop-up ξενοδοχείο της ομώνυμης εταιρείας, με έδρα το Λονδίνο έχει προκύψει από την μετατροπή κοντέινερ, που χρησιμοποιούνται για τις μεταφορές εμπορευμάτων σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Μάλιστα, ήδη το ξενοδοχείο αυτό θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που διοργανώνεται στη Ρωσία.

Το Snoozebox θα στηθεί στην διοργανώτρια πόλη Σαράνσκ, κατά τη διάρκεια των 32 ημερών του τουρνουά, προσφέροντας 2.000 δωμάτια, πολύ κοντά σε ένα από τα πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου.

Αυτό το ιδιότυπο ποδοσφαιρικό χωριό θα διαθέτει ακόμα καταστήματα τροφίμων, χώρους εστίασης και χαλάρωσης με αρκετές τηλεοράσεις για να μην χάσουν οι φίλαθλοι στιγμή από τους αγώνες.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο χρόνος, που χρειάζεται για να δημιουργηθούν τα δωμάτια του ξενοδοχείου, αφού απαιτούνται λιγότερο από 48 ώρες!

Τα δωμάτια, αν και μικρά, θα είναι λειτουργικά και άνετα, διαθέτοντας ένα μικρο μπάνιο, τηλεόραση, κρεβάτια κουκέτες, ακόμα και ασύρματο ίντερνετ.

Από το ξενοδοχείο δεν θα λείπει το κατάλληλο προσωπικό, ενώ θα παρέχεται και υπηρεσία καθαριότητας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Δείτε το βίντεο: