Αναταραχή στο Twitter έχει προκαλέσει πρόβλημα κατά το οποίο διαγραμμένα tweets επανεμφανίζονται από μόνα τους. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες του Twitter, διαγραμμένα tweets δεν παραμένουν αόρατα αλλά εμφανίζονται ξανά στους λογαριασμούς τους, δημιουργώντας ανησυχίες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως επισημαίνει και το ZDNET.

Ο προγραμματιστής Richard «Dick» Morrell με ανάρτησή του στο Mastodon επεσήμανε ότι ενώ είχε διαγράψει όλα του τα μηνύματα, το Twitter επανέφερε 34.000 διεγραμμένα tweets. Όπως φαίνεται δεν ήταν ο μόνος αφού 400 άνρθωποι του απάντησαν ότι αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα. Σύμφωνα με δική του εκτίμηση, περισσότερα από 1 εκατομμύριο διαγραμμένα Tweets έχουν επανεμφανιστεί μόνο από τον κύκλο του.

Αυτό το ζήτημα μπορεί να φαίνεται ασήμαντο σε μερικούς αλλά ανοίγει έναν μεγάλο διάλογο για το πώς η εταιρεία χειρίζεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα.

Αν και δεν είναι σαφές πόσο διαδεδομένο είναι το συγκεκριμένο σφάλμα στην Ελλάδα, δεν χάνετε κάτι να ελέγξετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Twitter.