Κάθε χρόνο, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, η Apple δημοσιοποιεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για iPhone.

Αν είστε κι εσείς κάτοχοι iPhone δείτε παρακάτω μερικές από τις εφαρμογές που προτείνει η εταιρεία και πάρτε ιδέες για το ποιες να επιλέξετε να «κατεβάσετε» (αν δεν το έχετε ήδη κάνει):

1. Waterlogue

Με την εφαρμογή Waterlogue θα δείτε τις φωτογραφίες σας να «μεταμορφώνονται» σε μια πιο… ζωγραφιστή εκδοχή, σαν να τις είχατε ζωγραφίσει με νερομπογιές.

Αφήστε τον καλλιτέχνη να «βγει» από μέσα σας και παίξτε με τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

Τιμή: 2,99 δολάρια

2. Health Mate

Το Health Mate καταγράφει δεδομένα που σχετίζονται με τους καρδιακούς παλμούς και τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας του χρήστη. Μπορείτε να θέσετε στόχους και να παρακολουθείτε σε ποιο βαθμό τους επιτυγχάνετε.

Διατίθεται δωρεάν.

3. Elevate

Η εφαρμογή περιέχει 25 μικρά παιχνίδια για την εκπαίδευση του… εγκεφάλου σας, κάνοντάς σας ερωτήσεις που ενισχύουν τη μνήμη, την κατανόηση του γραπτού λόγου, τις ικανότητες στη γραφή, τα μαθηματικά, την ομιλία και την εστίαση της προσοχής.

Διατίθεται δωρεάν.

4. Steller

Με την εφαρμογή Steller οι χρήστες μπορούν να πουν τη δική τους ιστορία με τον τρόπο που τους εκφράζει καλύτερα μέσα από φωτογραφίες, γραπτό κείμενο και βίντεο.

Διατίθεται δωρεάν.

5. Star Walk 2

Μια εφαρμογή για επίδοξους… αστρονόμους. Μάθετε όσα θέλατε να γνωρίζετε για τα άστρα, μέσα από μια εφαρμογή που χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακό σχεδιασμό και η οποία συνδυάζει την πραγματικότητα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα αστρονομικά δεδομένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να… στρέψετε το βλέμμα σας προς τον ουρανό.

Τιμή: 2,99 δολάρια

6. Yummly

Αν η μαγειρική είναι το δυνατό (ή και το αδύνατο) σημείο σας, τότε με τη βοήθεια της συγκεκριμένης εφαρμογής θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα «ταξίδι» στις κουζίνες όλου του κόσμου, μέσα από τις καλύτερες συνταγές που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και τα food blogs.

Διατίθεται δωρεάν.

7. Human

Αν δε συμπληρώσετε 30 λεπτά σωματικής δραστηριότητας την ημέρα, είτε περπατώντας, είτε τρέχοντας, χορεύοντας, κάνοντας ποδήλατο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο… το Human δε θα σας αφήσει σε ησυχία. Η εφαρμογή αυτή έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να σας ενθαρρύνει να κάνετε τουλάχιστον μισή ώρα άσκησης την ημέρα, ενώ παράλληλα σας αποκαλύπτει και πόσες θερμίδες έχετε κάψει.

Διατίθεται δωρεάν.

8. Cinamatic

«Ξυπνήστε» τον σκηνοθέτη που κρύβετε μέσα σας και μοιραστείτε το αποτέλεσμα της «δουλειάς» σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφαρμογή Cinamatic επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία μικρών βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ανεβάσουν εύκολα στο Instagram, Vine, YouTube και Vimeo.

Διατίθεται δωρεάν.