Το καλό με τις Android συσκευές είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το θέμα του τηλεφώνου σας, να προσθέσετε νέα widgets και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε, κάνοντας το τηλέφωνό σας ακόμη πιο… «προσωπικό».

Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο Google Play, σύμφωνα με το Business Insider.

Aviate

Το Aviate της Yahoo είναι ένα ελκυστικό, αλλά απλό «υποκατάστατο» της home screen για συσκευές Android. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους εφαρμογές απ’ ευθείας από τη home screen, την οποία επιλέγουν μόνοι τους όταν κάνουν το set up της εφαρμογής.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι το χαρακτηριστικό Spaces.

Start

Με το Start της Celltick μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα από εικονίδια στην αριστερή πλευρά της lock screen και ένα δαχτυλίδι στη βάση. Μπορείτε να τα επιλέξετε προκειμένου να βλέπετε γρήγορα ειδοποιήσεις και ενημερώσεις, απλά περνώντας το δάχτυλό σας επάνω από το δαχτυλίδι, αποκαλύπτοντας τις κατηγορίες εφαρμογών που σας ενδιαφέρουν.

Buzz Launcher

Για ένα «face-lift» στο κινητό σας επιλέξτε την εφαρμογή Buzz Launcher. Θα αλλάξει δραματικά την εμφάνισή του.

Cover

Παρότι το Cover είναι ακόμη σε μορφή beta, αποτελεί ένα εξαιρετικό «υποκατάστατο» lock screen, που θα πρέπει να δοκιμάσετε.

EverythingMe

Το EverythingMe σας βοηθά να ανακτάτε γρήγορα αρχεία, εφαρμογές και επαφές από το κινητό σας τηλέφωνο. Διαθέτει μια built-in μηχανή αναζήτησης στη home screen που φέρνει στην «επιφάνεια» τις σχετικές πληροφορίες.

Themer

Το Themer κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: προσφέρει μια ποικιλία από ωραία και ξεχωριστά themes. Μπορείτε να τα αναζητήσετε ανά κατηγορία, από τα πιο καινούρια μέχρι τα πιο δημοφιλή και «trending».