Αν και η Google δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα, πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι η επόμενη έκδοση του Android, η 2.3 και όχι η 2.5, ούτε η 3.0, όπως ανέφεραν παλιότερα διάφορες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο Web, θα διατεθεί μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Η πρώτη ένδειξη προέρχεται από το site IntoMobile, το οποίο, επικαλούμενο έμπιστες πηγές, κάνει λόγο για διάθεση του Android «Gingerbread» SDK στις 11 Νοεμβρίου.

Δεύτερη ένδειξη είναι μια εκδήλωση της Samsung στη Νέα Υόρκη για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος. Εικάζεται ότι σε αυτή την εκδήλωση θα παρουσιαστεί το Nexus Two, το οποίο, ωστόσο δεν θα κυκλοφορήσει με αυτή την ονομασία.

Η τρίτη ένδειξη προέρχεται από την Adobe. Στην περιγραφή του Flash Player 10.1 για το Android Market αναφέρεται ότι στις 9 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα update για την έκδοση 10.1.105.x, το οποίο θα εξασφαλίζει ότι ο Player θα τρέχει σε μελλοντικές εκδόσεις του Android.

Η τέταρτη και πολλά υποσχόμενη ένδειξη προέρχεται από τον Alvaro Fuentes Vasquez, ο οποίος σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn ανήκει στην “Leadership Team” της Open Handset Alliance, ήτοι του οργανισμού που ασχολείται με την ανάπτυξη του Android. Μέσω του Twitter δήλωσε στα ισπανικά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα διατεθεί ένα update στους κατόχους του Nexus One που θα το αναβαθμίσει στην έκδοση 2.3 (Gingerbread).
πηγή: pc magazine