Αυτή τη φορά, δεν έχουμε απλά την ανακοίνωση των δωρεάν παιχνιδιών που θα μπορούν να απολαύσουν τα μέλη του PS Plus, αλλά και μια αλλαγή στη «νομοθεσία». Έτσι, από δω και στο εξής και με αρχή τον Ιούνιο, η προσφορά τίτλων θα είναι δύο για κάθε πλατφόρμα, ήτοι 2 PS4, 2 PS3 και 2 PS Vita, η σούμα βγάζει 6 παιχνίδια συνολικά.

Η ανακοίνωση έγινε στο επίσημο blog του PlayStation και η αφορμή είναι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το PS Plus κλείνει 4 χρόνια παρουσίας.

Αν μη τι άλλο επιτυχημένα, πρόκειται για μια υπηρεσία που με ελάχιστο ετήσιο κόστος προσφέρει πολλά καλούδια στους παίκτες, από το Instant Game Collection με τα δωρεάν παιχνίδια, έως εκπτώσεις και πρόσβαση σε beta εκδόσεις.

Στην ουσία, αυτό που αλλάζει είναι ότι οι κάτοχοι του PS4 θα απολαμβάνουν ένα επιπλέον videogame μηνιαίως, αφού μέχρι πρότινος η συμφωνία περιελάμβανε μόνο έναν τίτλο.

Επιπλέον, προσδιορίστηκε επακριβώς και ο χρονικός ορίζοντας κάθε προσφοράς, με την αρχή να γίνεται από τον προσεχή Ιούλιο: τα δωρεάν παιχνίδια θα γίνονται διαθέσιμα την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα και θα δίνουν τη θέση τους σε καινούρια την πρώτη Τετάρτη του επόμενου.

Μετά από όλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τις προσφορές του Ιουνίου: Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross-buy) και Trine 2: The Complete Story στο PS4, NBA 2K14 και Lone Survivor στο PS3, Dragon’s Crown και Surge Deluxe στο PS Vita, όλα διαθέσιμα από τις 4 Ιουνίου.

Πηγή: thegang.gr